MAHALLELİ TEDİRGİN!

MAHALLELİ TEDİRGİN!

Cuma Mahallesi Özdere Sokak´taki elektrik direklerinden sarkan kablolar, mahalle sakinlerinde endişe uyandırıyor. Zemin ile arasında 2 metreli mesafe kalan kabloların bir faciaya yol açması an meselesi.

 

Cuma Mahallesi Özdere Sokak üzerindeki elektirik direklerinden asfalta doğru sarkan ve zeminle arasında 2 metre mesafe kalan kablolar mahalle sakinlerinin uykusunu kaçırıyor.

Sarkan kabloların elektrik mi yoksa telefon kablosu mu olduğunu bilemeyen mahalle sakinleri,  yetkililerin kabloların bir facia yaşanmadan gerekli tedbiri almalarını istiyor.

Sokak üzerinden bir kamyonetin geçmesi haline kablolara takılacağını ifade eden mahalle sakinlerin Eşref Suna, ?Her geçen gün zemine doğru sarkan kabloların bir insanın canını yakmasından endişe ediyoruz. Elektrik direklerinden geldiği için elektrik kablosu olduğunu düşünüyoruz ve bu yüzden de korkuyoruz. Allah korusun çocuklar oyun oynamak için zıplasalar belki uzanacaklar ve cereyana çarpılacaklar. Kim yetkilisi bir an önce gelip bu durumu onarsın. Zaten kablolar bu haliyle de hiç hoş durmuyor. Ama hepsinden önemlisi bir facia yaşanmasın.?diye konuştu.

 



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68