www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mahkemede Çark Etti

Mahkemede Çark Etti

Düğünden dönen ailenin otomobiline ateş eden zanlıdan şaşırtan ifade "Otomobil üzerime doğru gelince yere düştüm silah yerde ateş aldı"

İnegöl’de düğünden dönen ailenin içerisinde bulunduğu otomobile ateş açıp bir kadının yaralanmasına sebep olan zanlıların yargılaması devam ediyor. Daha önce iş yerini kurşunlayan şahısların olduğunu düşünüp otomobile ateş ettiğini belirten zanlı, "Otomobil üzerime doğru geldiğinde yere düştüm silah yerde ateş aldı" dedi. 

  Edinilen bilgiye göre, olay 1 Nisan 2018 tarihinde  gece 03.00  sıralarında Turgutalp Mahallesi Kiraz Sokak üzerinde meydana geldi. Bir yakınlarının düğününden dönen ailenin içerisinde bulunduğu otomobilin önünü kesen kimliği belirsiz şahıslar, tüfekle ateş açıp kaçtı. Otomobil içerisinde bulunan Ayşe K. ağır yarandı. Talihsiz bayan olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  Polisin yürüttüğü soruşturma neticesinde yakalanıp adli makamlarca tutuklanan Ferhat A. ve Bekir D.'nin inegöl ağır ceza mahkemesinde yargılananmaları devam ediyor. Daha önceki savunmasını tekrarlayan  Ferhat A., "Benim iş yerim daha önce kurşunlanmıştı. Olay gecesi yanımda olan Hasan, bir araçtan şüphelendi. Aracın bizi takip ettiği görünce sokak üzerinde durduk. Bu sırada karşıdan gelen araç üzerimize doğru geldiğini görünce yere düştüm ve silah yerde ateş aldı. Ben şahısları daha önce görmedim ve kendilerini tanımıyorum dedi. Olay tamamen kaza neticesinde oldu. Kasten yapmadım" dedi.

  Diğer tutuklu sanık Bekir D. ise "Ben ateş etmedim, sadece Ferhat "arabayı sür" dedi, ben de sürdüm" diye konuştu. Sanıkların ifadelerinin ardından duruşma 7 Mart 2020 tarihine ertelendi.



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87