www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MAHKEMEDEN SONRA KONUŞACAĞIM

MAHKEMEDEN SONRA KONUŞACAĞIM

Meslektaşı A.D tarafından darp edildiğini öne süren bayan piyanist Yasemin E, darp edildiğine dair elinde hastane raporu olduğunu belirtterek asıl mahkeme sonuçlandığında konuşacağını söyledi.

Cerrah´ta geçtiğimiz hafta yaşanan darp iddialarıyla ilgilitartışmalar sürüyor. Darp ettiği öne sürülen piyanist A.D, önceki gün iddiaları yalanlamıştı. Bu kez darp edildiğini öne süren bayan piyanist Yasemin E. Elinde darp edildiğine dair hastane raporu olduğunu söyledi.

Bu olayla ilgili son kez konuşuyorum, çünkü ben artık mahkeme sonuçladığında konuşacağım diyen Yasemin E, yaptığı açıklamada şunları söyledi. ?Ayhan Doğru bana iş ve ekmek verdiğini söylemiş, ben kendisi ile çalışmıyorum, bana birlikte çalışma teklifinde bulundu ben kabul etmedim . Ben Kervan Düğün Salonunda çalıştım. Bana işi ve ekmeği de Kervan Solunu Sahibi Gökhan Gökay verdi ve bana bu işi Gökhan Gökay öğretti. Kendisine çok şey borcluyum, işi öğretti iş verdi, her konuda yardımcım ve destekçim oldu .gökhan gökaya her sey için teşekkür ederim?dedi.

A.D DARP YOK DEMİŞ

?A.D Darp olmadığını idda ediyor, peki ben devletimizin jandarmasıyla gittim darp raporu almaya, İnegöl Devlet Hastenesi doktorunun vermiş olduğu elimdeki raporu mu yalanlıyor. Yoksa devletimin dokturunu mu jandarmasını mı ben yalancıyım peki, jandarma, doktorda mı yalancı?

KUMPAS DEMİŞ

?Bir bayan akrabamla ona kumpas kurmuşum güldüm. İki bayan olarak kumpas kurup A.D´ye ne yapilirmişik ki. Erkek gücüyle bayan gücü birmi. A.D bi vuruşda ikimizide yere serer. Mafya demiş ya benim gibi hiç sabıka kaydı bile olamayan birinin mafya dan kimi tanıyabilirki. Hayıtımda mafya nedir bilmedim mafyada kimler vardır bilmem, para ile yapan mafya varsa da bende mafya ya vercek para nerde. Ben işçiyim geçimimi zor sağlıyorum. gündüz sabit işte çalışıp, akşam Kervan Düğün Salonun´da part time günlük yüvmiye ile çalışıp geçiniyorum, bende para olsa neden ikinci işte çalışayım?

FACEBOK´DAN PAYLAŞIM DEMİŞ

Evet yaptım, benim kimseden sakladığım bir şey yokki. neden yapmayım.Yapma sebebib ise düğün salonun sahibinin A.D´nin 2 arkadaşı gelmiş demesi üzerine, bende A.D doğru arkadaşları baskına gelmiş hoş gelmiş yazdım. Çünkü 1 hafta öncede Kervan Düğün Solununu basmıştı. A.D onun adını kullanarak iş aldığımı arkasından iş çeviriyorum iddasıyla yalan beyanda bulunup, benden şikayetçi olmuş. Ben mahkemede şahitlerimle bu konuyu ispatayacağı. Ben delil ve şahidlerimle ona mahkede sunacam?

BEN ŞİMDİ SORUYORUM

A.D sosyal medya da yapmış olduğa habere yorum yapan beyfendi ve hanfendiler beni tanıyormunuz kişiliğimi kareterimi. Bakmakla yükümlü olduğum 16 yaşında 1 oğlum olduğunu, yaptığım işte başarılı olup olmadığımı biliyormusunuz. Ben hanginizin şahsına kişiliğine işine saygızıslık ve hakeret ettim. Ben kendime yapılan darp olayınada geçtim, hiç düşündünüzmü bu kadının oğlu, babası, annesi hiç tanımadığız bir kadına yaptığımız bu yorumlardan nasıl etklenir diye. Soruyorum size sizin ananız - bacınız-karınız-kızınız yokmu? Onların başına bir şey gelse siz susarmıydız. Sebep ne olursa olsun yabancı bir erkeğin değil darp etmesi dokunsa dünya yı yıkardınız. ben çalışırken darp edildim susayım mı, yada A.D  istemiyor diye ekmeğimden vaz mı geçeyim. Günlük yevmiye ile A.D´nin yanında çalışarak mı evime bakayım. A.D, kendisinin yanında çalışma teklifini kabul etmediğim için beni darp mı etsin. Beni kendine rakip görüp, piyasada iş verdirtmemekle tehdit ederek, bilerek ve kasten insanları kışkırtmasına müsade mi edeyim.Zaten A.D  ile ilğili her türlü darp ve jandarma tutanakları tutulmuş adli mercilere gerekli şikayetleri yapmış, bundan sonra mahmeke yoluyla gerekli mücadelemi sürdüreceğim. medya kanalıyla kendisine bu son açıklamamdır. kensiyle hiç bir şekilde birdaha muhatap olmuyacağım. kamu oyuna duyurulur.?

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19