Mahmudiye Öğrenci Yurdundan ‘Hayır Çarşısı’

Mahmudiye Öğrenci Yurdundan ‘Hayır Çarşısı’

Özel İnegöl Mahmudiye Öğrenci Yurdu Cumartesi günü eski üniversitenin karşısında kermes açtı. ‘Hayır Çarşısı’ ismi verilen kermes 1 Haziran’a kadar açık kalacak ve kermesten elde edilecek gelirle, yurtta kalan öğrencilerin ihtiyaçları ka

Özel İnegöl Mahmudiye Öğrenci Yurdu yurtta kalan öğrenciler yararına geçtiğimiz Cumartesi günü Kemalpaşa Mahallesi Halit Tufan Sokak’ta yardım kermesi açıldı.

. ‘Hayır, Çarşısı’ isimli kermeste bayanların el emeği göz nuru ile hazırlamış olduğu ürünler yer alıyor. Birçok ürün çeşidinin yer aldığı kermesten elde edilecek gelir, yurtta kalan öğrenciler için kullanılacak.

Mobilya ürünlerinin bulunduğu kermes ise Altınbaş cami yanında açıldı. Hayırseverlerin bağışlamış olduğu ürünlerin yer aldığı mobilya kermesinde ise, oturma odası takımı, yatak odası takımı, misafir odası takımı, mutfak takımları ve sehpa ve masa takımları satışa sunuldu. Kermesin açılışında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Yel, açılan kermesin hayırlı bir iş olduğunu ve kermesten elde edilecek olan gelirin öğrenciler için kullanılacağını söyledi. Yurt Müdürü Enver Şahan ise, kermesin hayırlı olmasını temenni bildirerek, “Yurdumuzda kalan öğrenciler için hayırseverlerimizin ve bayanlarımızın el emeği göz nuru ile hazırlamış olduğu ürünlerin yer aldığı kermesimizin açılışını yapıyoruz. Kermesimizden elde edilecek olan gelir öğrencilerimizi için kullanılacak. Kermesimiz 1 Haziran tarihine kadar açık kalacak. İlçe halkımızı eski üniversite karşısına ve Altınbaş cami yanında açtığımız kermesimize tüm ilçe halkımızı davet ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler yararına açık arttırmayla koç satıldı. Açık arttırmada koç 750 TL veren bir vatandaşa satıldı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07