www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MAHMUT DOĞRU GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ

MAHMUT DOĞRU GÖREVİNE GERİ DÖNDÜ

Turan Aksakallı´nın vekâleten yürüttüğü İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine 1 yıl aranın ardından yeniden Mahmut Doğru getirildi.

 

Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, yönetim kurulu ile birliktedün göreve başlayan Mahmut Doğru´ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İNEGÖL TARIMINI ÜST SEVİYELERE ÇIKARMAK İSTİYORUM

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Doğru, ?Öncelikle hoş geldiniz diyorum, nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere ben 10 yılı aşkın bir sürü İlçe Müdürü olarak görev yaptım. Yaklaşık 1 yıldır Bursa Tarım İl Müdürlüğü´nde Koordinasyon ve Tarımsal Şube Müdürü olarak görevlendirildim. Akabinde bugün itibari ile tekrar, amirlerimizin görüşleri doğrultusunda İnegöl İlçe Müdürü olarak görevlendirildim. Bugün itibari ile görev başındayım. Dolayısıyla İnegöl´ün tarım profilini biliyorum. Özellikle ben bundan sonraki çalışmalarımızda, Ziraat Odası Başkanımızla ve diğer kuruluşlarla, İnegöl problemlerine çözüm arayacağız. Gerekse Sayın Kaymakamımızın gerek İl Müdürlüğümüzün ve amirlerimizin bizlere gösterdikleri talimatlar doğrultusunda, İnegöl tarımını daha üst seviyeye nasıl çıkarırız noktasında elimizden geleni yapacağımızı özellikle belirtmek istiyorum. Geçmiş yıllarda başkanımız ile güzel birlikteliklerimiz oldu. Bundan sonra da İnegöl tarımı için neler yapabileceğimizi düşüneceğiz? dedi.

GERİ GELMELERİNDEN DOLAYI MUTLUYUZ

Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ise, ?Müdürümüzün de dediği gibi, kendisi ile uzun yıllar beraber çalıştık. 10 yılı aşkın bir süredir buradaydı. Burada 1 yıllık bir ayrılığı oldu. Yeniden burada görevlendirildi. Kendisi ile geçmişte çok güzel işler yaptığımızı biliyoruz. Zaman zaman burada ortak basın açıklamalarında bulunduk. Bundan sonra nasip olursa yine müdürümüz ile birlikte yeniden bize düşen görev ne varsa yapacağız. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz kendisinin görev aldığı süreiçerisinde çok memnun kaldık. Kendisini de gerçekten seviyoruz. O anlamda kendilerinin buraya gelmelerinden dolayı da mutluyuz. Bundan sonra yine müdürümüzle birlikte nerede ne eksik varsa çalışıp, çiftçimizle ilgili elimizden ne geliyorsa beraber çalışacağız. Kendisine başarılar diliyorum ve hoş geldiniz diyorum? şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Doğru´ya çiçek takdim etti.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01