www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Makamında Ağırladı

Makamında Ağırladı

İnegöl´de oturduğu bankta bayan çantası bulan ve içerisinde 900 TL ile değerli eşyaların bulunduğu çantayı sahibine verilmek üzere İnegöl Belediyesine teslim eden engelli vatandaşı İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban makamında ağırlayarak çay ikram etti.

İnegöl´e insanlık dersi vererek oturduğu bankta içerisinde 900 TL ve değerli eşyaların bulunduğu çantayı bulan Engelli vatandaşın İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban´ın kendisini makamında ağırlarken söylediği sözler ise büyük takdir topladı. Çantayı bulan Ahmet Uysal, kendisine ait olmayan paraya dokunmasının haram olduğunu belirterek bir kez daha dikkatleri üzerine toplayarak insanlık dersi verdi. 

 

Alınan bilgiye göre, İnegöl´de ikamet eden engelli olan Ahmet Uysal isimli vatandaş kapalı çarşıda bulunan bankta oturduğu sırada bir bayan çantası gördü. Uysal içerisine baktığında para ve eşyaların olduğunu fark etti. Durumu polislere haber verilmesi üzerine gelen ekiplerle birlikte çantayı İnegöl belediyesi zabıta müdürlüğüne getirip teslim etti. Kısa süre içerisinde çantanın sahibi bulunarak kendisine teslim edildi.

Yaptığı hareketle herkesin takdirini toplayan Ahmet Uysal´ı Belediye Başkanı Alper Taban makamında kabul ederek kendisine çay ikram etti.

Uysal bankta oturduğu sırada çantayı gördüğünü ve polisle birlikte getirip zabıtaya teslim ettiğini söyledi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29