MAKEDONYA´DA SÜNNET COŞKUSU

MAKEDONYA´DA SÜNNET COŞKUSU

Bursa büyükşehir belediyesi ve bursa kırçovalılar derneği organizasyonunda makedonya kırçova halveti hayati çullu baba tekke camii külliyesinde düzenlenen sünnet şöleninde 35 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kırçovalılar Derneği organizasyonunda Makedonya Kırçova Halveti Hayati Çullu Baba Tekke Camii külliyesinde düzenlenen sünnet şöleninde 35 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Törene Kırçova Belediyesi temsilcileri, Bursa Büyükşehir Belediyesi´ni temsilen Kültür A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Emir Cemal Beşkardeş, Bursa Kırçovalılar Derneği Başkanı Sedat Topaloğlu, Kırçova Müftüsü Murat ef. Hüseini, Kırçova Çullu Baba Tekke Camii külliyesinin imamı Reşat Bilbil´in yanı sıra çarşı esnafı da katıldı.

Bursa Kırçovalılar Derneği Başkanı Sedat Topaloğlu, Kırçova´da düzenledikleri ilk sünnet töreni dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirirken, bu tür organizasyonların devamının geleceğini ifade etti. Kültür A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Emir Cemal Beşkardeş de, ?Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak birçok yerde bu tür organizasyonları gerçekleştirdik. Bu merasime vesile olan Sedat Topaloğlu´na da teşekkürlerimi iletiyorum? dedi.

Haber Fotoğraf Kurum Bülteni



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24