Manavlar Derneği´nden Forma Desteği

Manavlar Derneği´nden Forma Desteği

İnegöl Manavları Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, kandil münasebetiyle geleneksel hale getirilen helva ikramının ardından Maden Gençlik Spor Kulübüne forma desteğinde bulundu.

Dernek yönetimi ve üyeleri, Miraç kandilinde Maden Mahallesi camiinde 500 kişiye helva ikramında bulundular. Yatsı namazı sonrası gerçekleştirilen ikrama vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

 

Helva ikramına ilişkin bir açıklama yapan İnegöl Manavları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz, ?Öncelikle bu akşam Miraç kandili. Tüm İslam âleminin, milletimizin Miraç kandilini kutluyoruz. Bu mübarek akşamın dünyadaki bütün Müslüman kardeşlerimiz ve insanlık için zulmün sonu olur. Barış ve kardeşlik anlamında gerçekleşmesini Cenab-ı Hakk´tan niyaz ediyoruz. İnegöl´de güzel bir gelenek haline getirilen mübarek akşamlarda helva ikram yapılıyor. Biz de Manavlar Derneği olarak Maden Mahallesi´nde cemaatimize ve diğer yerlerden gelen insanlarımıza helva ikramında bulunduk. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Destek olan vesile olan herkese teşekkür ediyorum? dedi.

 

FORMA HEDİYE EDİLDİ

Öte yandan Manavlar Derneği, Maden Mahallesi Gençlik Spor Kulübüne forma desteğinde bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22