MANAVLAR İFTARDA BULUŞTU

MANAVLAR İFTARDA BULUŞTU

İnegöl Manav Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, her Ramazan ayında gerçekleştirdiği iftar programlarına bir yenisini daha ekledi.

  Gölbaşı Düğün Salonu´nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Belediye Başkanı Turgay Yel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, bazı siyasi partilerin temsilcileri, bazı oda başkanları, STK başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 SALDIRIYI KINIYORUZ

İftar sonrası açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Erdoğan Kızmaz, ?Her Ramazan ayında artık geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programlarımızdan bir yenisini daha bugün icra edeceğiz. Tabi bunun öncesinde geçtiğimiz günlerde İstanbul Atatürk Havalimanı´nda bir terör saldırısı oldu. Bu saldırıyı kınıyoruz. Ramazan ayı nedeni ile bu gibi olayların yaşanması bizleri ayrıca üzüyor. Ama biz Müslüman Türk milleti olarak, devletimizin bu olayların sonunu getireceğini düşünüyoruz. Askerimize ve polisimize bu konuda güveniyoruz? dedi.

 GELENEK SÜRECEK

Kızmaz, ?Bildiğiniz gibi Manavlar Derneği olarak ilçemizde bir dizi faaliyet gerçekleştirdik. Şimdi gerçekleştireceğimiz faaliyet ise artık geleneksel hale geldi. Ben şimdiden programlarımıza katılan oda başkanlarına çeşitli sivil toplum kuruluşu başkanlarına ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu programı organize etmemizde bizlere yardımcı olan Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İnegöl Belediyesi´ne de ayrıca teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04