Manavlara Çifte Ziyaret

Manavlara Çifte Ziyaret

Saadet Partisi İlçe Teşkilatı ve İnegöl Muhtarlar Derneği yönetimi, Manavlar Derneği’ni ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi.

24 Şubat’ta kongresini gerçekleştiren İnegöl Manavlar Derneği’ne ziyaretler sürüyor. Saadet Partisi İlçe Teşkilatı ve İnegöl Muhtarlar Derneği, önceki akşam Manavlar Derneği’ni dernek lokalinde ziyaret etti.

 

Manavlar Derneği’ne ilk ziyaret, Muhtarlar Derneği tarafından yapıldı. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Avni Kurt, kongreyle ilgili değerlendirmesinde kelimelerin kifayetsiz kaldığını belirterek; “Çok büyük bir coşku yaşadık. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bir işe başlamak yüzde 50’si bitmiş demektir. Çok kalabalık ve coşkulu bir kurultay gerçekleştirdik. Yüzde 75’lere ulaşmış durumdayız da diyebiliriz. Bundan sonra herkes üzerine düşen görevi yapıyor. Taşlar yerine oturdu. Biz de muhtarlar olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Bir de hediye takdiminde bulunacağız. Yörüklerin soy kütüğünü takdim edeceğiz. Geçmişine sahip çıkmayanlar geleceklerinden hiçbir şey beklemesinler” dedi.

 

Manavlar Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz ise, yapılan ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek; “Avni Kurt Bey kurultaya giden yolculukta sağ olsun bize Muhtarlar Derneği lokalini açtı. Hakikaten bu güzel çalışmanın, hareketin ateşleme noktası oradan başladı. Kendisine Muhtarlar Derneği yönetimi adına teşekkür ediyorum. Bu güzel yolculuk bütün köy ve mahalle muhtarlarının bize verdiği destekle bu güzel fotoğraf ortaya çıktı. Asıl işimiz bundan sonra. Sorumluluğumuz daha da arttı. İnegöl Belediye Başkanımız mahalle ve köy muhtarların Oylat’ta topladı. Büyükşehir olduğunda bütün hizmetleri biz getireceğiz dedi. Biz bütün köylere mahalle olacaksınız dedik. Bütün köylerimizin Manavlar Derneği olarak çözüm merkezi, iletişim merkezi biz olacağız. Bizim derneğimiz logomuzdaki çınar gibi bütün köy ve mahallelerimizin daha güzel olması, daha güzel bir kentte yaşama adına üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapacağız. Bu yükün altına artık girdik” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Avni Kurt, Manavlar Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz’a Yörüklerin soy kütüğünü gösteren bir tablo hediye etti.

“KAN VE GÖZYAŞININ KAYNAĞINDA ABD VE İSRAİL VAR”

Muhtarlar Derneği’nin ardından ise Saadet Partisi İlçe Teşkilatı Manavlar Derneği’ni ziyaret etti. SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü, ziyarette yaptığı konuşmasında Manavlar Derneği’nin kongresinin ve yeni oluşan yönetim kurulunun İnegöl’e hayırlar getirmesini temenni ederek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Yeni kongresini yapmış teşkilatlar olarak heyecanlı, dinamik bir yapı oluşturmuş, daha yaşanabilir bir İnegöl için çalışan sizleri tebrik ediyorum. Bizde kongremizde heyecan İnegöl den başlıyor demiştik, sizlerle beraber heyecanın daha da arttığını görüyorum. Sizlere teşekkür ediyorum. Manavlar derneğimiz ile Saadet Partimizin hedeflerinin kesiştiğini, İnegöl’ümüzün mevcut durumu hak etmediğini, İnegöl’ümüzün birçok zenginliğine rağmen doğru yönetilmediğini görüyoruz. İnşallah gece gündüz çalışarak İnegöl’ümüz hak ettiği idareye hak ettiği ekibe hep beraber ulaştıracağız. Bizler Saadet partisi teşkilatları olarak insanlarımızın hem bu dünyasını hem de ahretlerinin kurtulması için çalışan dünyanın en organizeli ve güçlü teşkilatıyız. Saadet partisi Milli görüş olarak insanlarımızın birlik beraberliğinin sağlanması, huzur ve refah içinde yaşayabilmesi için her türlü fedakarlığı yapan bir görüş bir teşkilatız. Partilerimiz kapatılmasına rağmen liderimiz yasaklı duruma düşürülmesine rağmen, üstümüze beton dökülmek istenilmesine rağmen milletimizin huzur ve refahı için özveride bulunup hiçbir taşkınlığa müsaade edilmemiştir. Ülkemizin ve milletimizin hassas dengeleriyle oynamaya kimsenin hakkı yoktur. Bu gün yaşadığımız terör sorununun kaynağında Suriye, Irak ve orta doğuda akıtılan kan ve gözyaşının kaynağında Amerika ve İsrail vardır. Amerika ve İsrail in içinde olduğu hiçbir çözüm insanlığa huzur getiremez. Onlarda sadece çıkar menfaat kan ve gözyaşı vardır. Yedi asır insanlığa huzur ve adalet getiren ecdadımızın görüşüne kendi görüşümüze, kendi değerlerimize milli görüşe dönmekle ancak maddi ve manevi huzur sağlanabilir.

Saadet partisi son yerel seçimlerde yüzde 29 oy almış ana muhalefet görevini üstlenmiş güçlü bir teşkilattır. Bu gün ise gelinen süreçte belediye kazanabilecek en güçlü teşkilat Saadet partisidir. Milli görüştür. Bu duygu ve düşüncelerle bizleri bu şekilde heyecan ve coşkulu karşılamalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ERBAKAN GÜZEL HİZMETLERDE BULUNDU

Bu ziyarette konuşan Manavlar Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz da, “Öncelikle bizleri ziyaret etmenizden dolayı mutluluk duyuyoruz, memnun olduk. Bundan dolayı teşekkür ediyoruz. Çünkü sonuçta siyasi partiler de dernekler de sivil toplum kuruluşları ve gerek şehirlerin gerek ülkelerin yönetimine, gelişimine söz sahibi olan birinci derecedeki kuruluşlar. Tabi ki saadet partisi de geriye doğru gittiğimizde gerek refah partisi olarak gerek milli selamet partisi olarak hakikatten bu ülkenin gelişmesine, kalkınmasına her zaman öncü olmuş bir siyasi partimiz, bir hareketimizdir. Biz bundan dolayı da kendilerine teşekkür ediyoruz. Rahmetli genel başkanları Necmettin Erbakan hocamızı da rahmetle anıyoruz. Sonuçta her baki yaşadığı sürece ülkesine hizmet ediyor. Erbakan hocamız da gerçekten bu ülke adına bazen güzel hizmetlerde bulundu bazen de insanları her anlamda siyasi anlamda da değişik şekilde düşünmelerini sağladı. Tekrar hepiniz hoş geldiniz, teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü, ziyaret sonunda Başkan Kızmaz’a çiçek takdim etti.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00