MANAVLARDAN SAHUR BULUŞMASI

MANAVLARDAN SAHUR BULUŞMASI

İnegöl Türkmen Manavlar Derneği üyeleri, Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen sahur programında bir araya geldiler.

Sena Çay Bahçesi´nde düzenlenen programa dernek üyelerinin yanı sıra, bazı oda başkanları, dernek başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BİRLİK BERABERLİK PEKİŞTİRİLDİ

Sahur programının ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Türkmen Manavlar Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz, ?Manavlar Derneği olarak, gençlik kollarımızın bu gece mübarek Ramazan ayı nedeni ile sahur etkinliği gerçekleştirdik. Öncelikle desteklerinden dolayı ben Gençlik Kolları Başkanımıza ve Gençlik Kurulundaki yönetim kurulu üyelerimize, kendi yönetimime çok teşekkür ediyorum. Bu gece buraya gelerek davetimize icabet eden tüm misafirlerimize ve arkadaşlarımıza hem hoş geldiniz diyorum hem de teşekkür ediyorum" dedi.

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR

Kızmaz, ?Bildiğiniz gibi Ramazan ayı, gerçekten İslam âleminde değeri olan kıymetli bir ayımız. Bizler de bu tür etkinlikler ile istedik ki burada buluşalım, sohbet edelim, sahurumuzu gerçekleştirelim, aramızdaki birliği beraberliği, kardeşliği ve tanışmayı sağlayalım istedik. Ben tekrar bu gecede emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Tüm katılan oda başkanlarımız, dernek başkanlarımız, muhtar arkadaşlarımız, basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Bu saatte bizleri yalnız bırakmadılar. Özellikle köylerden gelen arkadaşlarımız sabah 5´te tarlaya gidecekler ama her türlü şartta yanımızda olduklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca Ramazan ayımızın tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum? ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04