www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Manavların her zaman yanındayız

Manavların her zaman yanındayız

İnegöl Manavlar Derneği, ilk ziyaretlerini kongrelerinde sahne alan Mehter Derneğine gerçekleştirdi. Mehter Derneği Başkanı Mehmet Semiz, İnegöl’de böyle üzeri küllenmiş olan bir derneğe ihtiyaç olduğunu belirterek, “Bundan sonra da her türlü

İnegöl Manavları Kültür ve Dayanışma Derneği, kongrelerinden sonra ilk ziyaretlerini önceki akşam İnegöl Mehter Derneği’ne gerçekleştirdi. Manavlar Derneği yönetimi, kongrelerinde sahne alan Mehter Takımı’na teşekkürlerini iletip baklava ikram ettiler.

MEHTER BİZİM RUHUMUZDA VAR

İnegöl Manavları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz, ziyaret esnasında yaptığı açıklamasında, “Bizler İnegöl Manavları Kültür Ve Dayanışma Derneği olarak kongremiz sonrası teşekkür ziyaretlerine başladık. İlk ziyaretimizi de kurultayımızın olduğu gün, bizleri onurlandıran, programımızın güzel geçmesine vesile olan İnegöl Mehter Derneği’ne gerçekleştirdik. Mehter Derneği Başkanımız Mehmet Semiz’in şahsında bütün mehteran ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gerçekten İnegöl Mehteri ilçemizi dünyaya tanıtan, marka haline getiren güzel bir topluluktur.  Bizim kurultayımızı da güzelleştirdiler.  Bu amaçla ilk ziyaretimizi kendilerine yaptık. Hepsine teşekkür ediyoruz. Umarız daha güçlü bir şekilde çalarlar ve bu mehterle beraber ilçemizi tüm dünyada daha iyi tanıtmaya devam ederler. Bizde zaten İnegöl Manavları Kültür Ve Dayanışma Derneği olarak binlerce, yüzlerce yıllık Osmanlı tarihinin, Osmanlının torunlarıyız. Mehter de bizim zaten manevi anlamda ruhumuzda var olan bir güzelliktir” dedi.

HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ

Mehter Derneği Başkanı Mehmet Semiz ise, “Bu akşam Manavları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu olarak sağ olsunlar bizleri ziyarete geldiler. Kurultaylarında yapmış olduğumuz görevden dolayı bizlere böyle bir jest yaptılar. Herhalde ilk ziyaretleri bizmişiz, bu konuda da çok mutlu olduk. Onlara başarılar diliyoruz. İnegöl’de böyle üzeri küllenmiş olan bir derneğe ihtiyaç vardı. Umarız geçmişten geleceğe bir köprü olurlar. Bizde onların her zaman yanlarındayız. Bundan sonra da her türlü organizasyonlarında yanlarında olacağız” dedi.

Ziyarette Manavlar Derneği yönetimi Mehter Takımının çalışmalarına katılıp marşları dinledi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19