MANİSA´DA İSTİFA SESLERİ

MANİSA´DA İSTİFA SESLERİ

İnegölspor´un yer aldığı 2. Lig Kırmızı Grup´ta rakiplerine 10 puan fark yaptıktan sonra son 3 haftada 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan Manisaspor farkın 4 puana inmesiyle şaşkına dönerken, taraftarlar kötü gidişattan Teknik Direktör Taner Taşkın´ı sorumlu

 

Deplasmanda 3-1 kaybedilen Keçiörengücü maçının ardından bir grup taraftarın kendisini istifaya davet ettiği Teknik Direktör Taner Taşkın, ?Kimse merak etmesin, sezon sonunda ben yokum? diyerek ayrılık sinyali verdi.

 

Tecrübeli teknik adam, ?Bu kadar sıkıntının içinde sabırla mücadele ederken, lider takımın hocası istifaya çağrılıyorsa bu çok düşündürücüdür? ifadesini kullandı.

 

KREDİMİZ KALMADI

Yenilgiden ötürü üzgün olduğunu belirten Taşkın, maç ve sonrası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Taşkın, ?İlk yarıda iyi oynadık ancak pozisyon vermeden gol yeme hastalığımız yine devam etti ve karambolde topu kalemizde gördük. Devre arasında gerekli uyarıları yaptık ama 2. yarının başında 2. golü yiyince gardımız düştü. Kocaeli Birlikspor´un kazanmasıyla fark 4 puana indi. Artık kredimiz kalmadı. Bu hafta evimizdeki Ankaragücü maçını mutlaka kazanmalıyız. 2-0 yenik durumdayken beni istifaya davet eden kardeşlerim biraz sabretsinler. Bu takım şampiyon olduktan sonra Taner Taşkın gereğini yapar? açıklamalarında bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07