MARKAMIZDEĞER KAYBEDİYOR

MARKAMIZDEĞER KAYBEDİYOR

Bursa-Ankara Karayolu üzerinde faaliyet gösteren köfteciler, civardaki besihanelerden yayılan ağır kokular nedeniyle iş yapamaz hale geldi.

 

Bursa Ankara Karayolu üzerinde faaliyet gösteren köftecilerin hayvan besihaneleriyle başı dertte.

İnegöl´e yakışır modernlikteki tesislerde şehir dışından gelen misafirlere hizmet vermeye çalışan köfteciler, yakın çevredeki hayvan besihanelerinden yayılan ağır kokular müşteri kaybı yaşamaya başladı.

MARKAMIZ DEĞER KAYBEDİYOR

Murat Köfte Tesislerinin sahibi Murat Uçar,?Biz burada turizme hizmet ediyoruz ama mekânımızda kokudan dolayı müşteri oturtamıyoruz. Gelen müşterilerden aşırı derecede tepki alıyoruz. İnanılmaz derecede müşteri kaybımız var. Burada İnegöl köftesinin markasını temsil ediyoruz, ama bu koku markamız olan köfteye değer kaybettiriyor.? dedi.

Bursa Ankara Karayolu üzerinde faaliyet gösteren İnegöl köftecileri civarda hayvan yetiştiren besihanelerden yayılan kokular nedeniyle iş yapamaz hale geldi.

İnegöl Köftesinin tadına bakmak isteyen yolcular araçlarıyla yanaştıkları tesislere girmeden yayılan ağır kokular nedeniyle yoluna devam ediyor.

BESİHANELERİN KALDIRILMASI LAZIM

Mağdur olduklarını belirten Murat Köfte Tesislerinin sahibi Murat Uçar, ?Bu çiftlikler 25 yıldır burada ama son zamanlarda hayvan kokusu çok fazla şekilde geliyor. Biz burada turizme hizmet ediyoruz ama mekânımızda kokudan dolayı müşteri oturtamıyoruz. Gelen müşterilerden aşırı derecede tepki alıyoruz. İnanılmaz derecede müşteri kaybımız var. Burada İnegöl köftesinin markasını temsil ediyoruz ama bu koku değer kaybettiriyor. Aşırı derecede koku var. Konuyla ilgili çiftlik sahibiyle yüzlerce kez görüştük, belediyeye şikâyet ettim, Ankara´ya şikâyet ettim. Zabıtalar geldi, ceza yazarak gittiler. Caydırıcı cezalar yazılmadı. Bölgedeki diğer işletmeler de aynı konuda şikâyetçi. İnsanlar artık hayvan kokusunu kabul ettiler. Buradaki herkes bu konudan şikâyetçi. 2 tane çiftlikte hem büyük hem küçükbaş hayvan bakıyorlar. Burası artık şehir merkezi. Alinur Aktaş ile görüşemedim. Senede 10-20 sefer şikâyet ediyoruz ama sadece gelip gidiyorlar. Bazen de hiç gelmiyorlar. Belediye Başkanımıza İnegöl´ün içinde hayvan beslenmesi serbest mi diye sormak istiyorum. Restoranımız yol boyunda hizmet veriyor. İnsanlara İnegöl köftesini tanıtmaya çalışıyoruz. Herkes buraya köfte yemeye geliyor. Bu koku olur mu? İnsanlar şikâyetçi. Fırça yiyen biziz. İnsanlar geliyorlar, kokudan dolayı dönüp gidiyorlar. Biz yatırım yaptık, vergi veriyoruz, insanlarla ilişkiye giriyoruz. Böyle olmaz? dedi.

 

 

 



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50