MASA TENİSİNDE TÜRKİYE DERECESİ

MASA TENİSİNDE TÜRKİYE DERECESİ

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun 18-21 Mayıs 2013 tarihlerinde Adana’da düzenlediği Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda İnegöl Belediyespor takımı sporcularından Sümeyra Bezen ve Firuze Server çifti, çiftler müsabakalarında

Toplamda 86 çiftin mücadele ettiği müsabakalara Antrenör İsmail Gümüş idaresinde katılan İnegöl Belediyespor’un sporcuları Sümeyra Bezen, Firuze Server, Selin Çelik ve Elif Asena Toprak, büyük bir başarı elde ederek şampiyonaya damgasını vurdu. Takım maçları, ferdi maçlar ve çift maçlar olmak üzere 3 kategoride gerçekleşen müsabakalarda 86 çift sporcu mücadele ederken, 124 sporcunun katıldığı ferdi maçlarda ise Belediyespor’un yıldız sporcusu Selin Çelik 9’unculuk maçında yenilerek Türkiye 17’ncisi oldu. Diğer sporcular ise ferdi maçlarda en iyi 32 sporcu arasına girdiler.

BELEDİYESPOR MASA TENİSİ İLE ÖZDEŞLEŞTİ

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediyespor başkanı Adem Tayyar, masa tenisi sporuyla Belediyespor’un özdeşleştiğini belirterek, “Bu duruma kolay gelinmedi. Bütün bu başarılar uzun yıllar aralıksız olarak çalışmanın bir ürünü. Bu konuda desteklerini esirgemeyen velilerimize, antrenörlerimize ve Belediyespor yönetimine, özelliklede bizleri motive eden, teşvik eden ve her zaman yanımızda olan onursal başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

ESKİ KAYMAKAM İNEGÖLLÜ SPORCULARI AĞIRLADI

Öte yandan, takım müsabakalarında ise finale kalan 24 takım arasından Türkiye 17’ncisi olma başarısını gösteren İnegöl Belediyespor Yıldız Kızlar Masa Tenisi takımı, Adana Vali Yardımcılığına atanan İnegöl Eski Kaymakamı Durmuş Gencer tarafından makamında ağırlandı.



  • BIST 100

    10245,45%-0,31
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,78% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2406,52% 0,56
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32