www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

MASKELER BELEDİYEDEN

MASKELER BELEDİYEDEN

Koronavirüsle etkin mücadele kapsamında devletimizin ve milletimizin destekçisi olarak maske üreten ve bu davranışı ile de pek çok kuruma örnek olan İnegöl Belediyesi semt pazarları ve toplu kullanım alanlarında maske dağıtmaya devam ediyor.

İnegöl Belediyesinin halk sağlığını korumaya yönelik olarak başlatmış olduğu maske dağıtımları bugün Yeniceköy semt pazarında devam etti. Belediye Başkanı Alper Taban bizzat sahaya inerek pazar alanında maske dağıtımı yaptı. Belediye Başkanı Taban’a ilçe Kaymakamı Şükrü Görücü de eşlik etti.

 

MASKELERİ VATANDAŞA BİZZAT DAĞITTI

Cuma günleri Yeniceköy Mahallesinde kurulan semt pazarında ateş ölçümü ve maske dağıtımı uygulaması yapan Zabıta ekiplerini ziyaret ederek çeşitli incelemeler yapan Başkan Taban maskeleri vatandaşa bizzat dağıtarak vatandaşı virüsle mücadele de dikkatli olmaları ve gerekmedikçe dışarıya çıkmamaları konusunda uyardı.

 

BAŞKANDAN SOSYAL MESAFE UYARISI

Pazar alanında yapılan uygulamanın ardından Başkan Taban ve Kaymakam Görücü, İnegöl-Yeniceköy arasında sefer yapan bir toplu taşıma aracını ziyaret ederek burada bulunan yolculara maske dağıtımı yaparak vatandaşları toplu alanlarda sosyal mesafeye dikkat etmeleri konusunda uyardı. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Başkan Alper Taban; “Halk sağlığını koruyabilmek, vatandaşımızın bu salgından zarar görmeden bu süreci atlatabilmesi adına İnegöl Belediyesi olarak ilk günden beri var gücümüzle çalışıyoruz. Temizlik ve hijyen çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Caddelerimizi, sokaklarımızı yıkıyoruz. Toplu kullanım alanlarımıza dezenfektanlar yerleştirdik. Pazar alanlarımızda sosyal mesafe kurallarına göre yeniden düzenlemeler yaptık. Vatandaşlarımızı bilgilendirip bilinçlendirerek onların sağlık ve sıhhatini korumaya özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın da bu konuda özverili ve gayretli davranmasını istiyoruz. Her zaman vatandaşımızın yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kendilerinin istekleri, talepleri olduğunda 24 saat boyunca 153 Çözüm Merkezimize ulaşabilirler” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29