MAZBATALAR TESLİM EDİLDİ

MAZBATALAR TESLİM EDİLDİ

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti’li Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti Belediye Meclis Üyelerini ziyaret ederek mazbatalarını teslim etti.

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde oyların yüzde 56’sını alarak 3. kez üst üste AK Parti’li Belediye Başkanı seçilen Alinur Aktaş’ı ve AK Parti Belediye Meclis Üyelerini, Belediye Binası’nda ziyaret ederek mazbatalarını teslim etti.

 

USTALIK DÖNEMİNE SEÇİLDİ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini belirterek konuşmasına başlayan AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, “İnegöl bizim her zaman göğsümüzü kabartan bir ilçemizdir. 2004’te yüzde 43 gibi bir oy oranı ile çıraklık dönemine seçilen başkanımız 2009’da yüzde 47 gibi bir oy oranı ile kalfalık dönemine başlamıştı. Son seçimde maşallah 10 puana yakın bir puan artışı ile yaklaşık yüzde 56’lık bir oy oranı ile İnegöl Belediye Başkanlığı’nda ustalık dönemine seçildi. Kendilerini kutluyoruz, tebrik ediyoruz” dedi.

 

HALKIMIZA MÜTEŞEKKİRİZ

İnegöl’ün İlçe Teşkilatı’nın her zaman yüz ağartan bir teşkilat olduğunu belirten Torun, “İnegöl halkı her zaman partimizin yanında oldu, partimize her zaman teveccüh ettiler. Bizi her zaman çok mutlu eden sonuçlar verdiler. İnegöl halkımıza partimiz adına gerçekten müteşekkiriz. Tabi bu oyu verirken halkımız kâğıt üzerinde vermiyor, yapılan hizmetleri görüyor, hizmetlerin güzelliğini görüyor, bu hizmetlere veriyor. Sayın Başkanımız gecesini gündüzüne katarak, teşkilatlarımız ile uyum içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde bu hizmetleri yapıyor. Teşkilatlarımız da gerçekten İnegöl’de çok iyi çalışmalar sergiliyorlar, onlardan müteşekkiriz. Gerçekten her zaman çok uyumlu bir çalışma sergiliyorlar. Bu birlik ve beraberlik güzel hizmetleri de beraberinde getiriyor” şeklinde konuştu.

 

İNEGÖL İÇİN DAHA GÜZEL YAPILACAK

Alinur Aktaş’ın İnegöl’de imrenilecek derecede güzel hizmetler yaptığını belirten Torun, “Bu hizmetler halkımız tarafından görülüyor ve karşılığı sandıkta partimize ve belediye başkanımıza devam şeklinde dönüşüyor. Ben gerçekten bu dönem de bize bu katkıyı veren başta İnegöl halkımız olmak üzere bu çalışmayı gösteren teşkilatımıza, belediye başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Başkanımızı tekrar tebrik ediyorum, kutluyorum. Bundan sonra Büyükşehir ile beraber İnegöl için daha güzel yapılacağına inanıyorum. Bu dönem Büyükşehir de İnegöl’e gelmiş oldu, bütünşehir oldu. Büyükşehir’imiz ile beraber uyum içerisinde çok güzel hizmetler yapılacağına, İnegöl halkını daha da memnun edeceğine yürekten inanıyorum ve kendisini tekrar tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

BÜYÜKŞEHİR’E EN ÇOK OY VEREN İLÇE OLDUK

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’un bazı ilçelere teşekkür ve tebrik ziyaretlerinde bulunduğunu belirterek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Allah razı olsun şu anda da bizi ziyaret ediyorlar. Biz de hem ilçe başkanımız hem de yeni seçilen meclis üyesi arkadaşlarımız ile beraber kendilerini karşıladık. Teşekkür ediyoruz. Tabi ki öncelikle şahsımın adaylığı noktasında teveccüh gösteren teşkilat mensuplarımıza, il başkanımıza, parti yöneticilerimize, ilçe halkımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun hepsinden. Onları mahcup etmemek için ilk adımı geçtik. Seçimleri güzel bir oy oranıyla geçtik. Oylar bazında Bursa’nın en çok oy alarak kazananı seçildik ve Büyükşehir’e en çok oy veren ilçe olduk. Ben bunu Büyükşehir Başkanımıza da ifade etmiştim. Biz büyük bir heyecanla yolumuza devam etmek durumundayız. Ben öncelikle il başkanımıza, il teşkilatımıza bize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti Belediye Meclis Üyelerine mazbatalarını takdim etti.



  • BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    34,66% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2402,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3892,73% -0,26