MECLİS ÜYELERİNE MAZBATALARI VERİLDİ

MECLİS ÜYELERİNE MAZBATALARI VERİLDİ

30 Mart yerel seçimleri sonrası İnegöl Belediyesinin yeni meclisinde görev alan 31 Belediye Meclis Üyesi, dün düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

30 Mart yerel seçimleri sonrası İnegöl Belediyesinin yeni meclisinde görev alan 31 meclis üyesi, dün İlçe Seçim Kurulu tarafından hazırlanan resmi mazbatalarını aldı.

Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen mazbata törenine Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Engin Bedir ve İlçe Seçim Kurulu yetkilileri katıldı.

Tören öncesi konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bugün sembolik olarak bir tören yapıyor gözükebiliriz, ama bu millet bize 5 yıl İnegöl’ün yerel sorunlarıyla ilgili hem şahsıma hem de sizlere görev verdi. Aldığımız bu görevi en güzel şekilde, güler yüzlü ve tatlı dille yerine getirmek bize nasip olur. O şekilde icraatta bulunuruz diye temenni ediyoruz. Benim 3. Dönemim böyle bir tören hatırlamıyorum. Bu da ilçe seçim hakimimizin ortaya koyduğu bir ayrıcalık, farklılık olsa gerek kendisine çok teşekkür ediyoruz. Henüz 23 gün oldu seçimler olalı ama kazasız, problemsiz kaliteli bir seçim süreci geçirdik. Bu sürece destek veren tüm belediye başkan adaylarımıza, belediye meclis üyesi adaylarımıza, siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına tek tek teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah bize hep hayırlı işler yapmayı nasip eder. Perşembe Günü olağan meclis toplantımız var. Komisyon ve görevler belli oldu. Ha keza büyükşehirdeki bütün arkadaşlarımız komisyonlarda görev aldılar. 116 mahallemizin tümünün sorunlarını çözmek adına el birliğiyle sürece başlayacağız. Bugün aldığımız resmi belgelerimizle beraber inşallah çok daha hayırlı işler yapmak bize nasip olur” dedi.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Engin Bedir ise, yeni dönemde görev yapacak meclis üyelerine başarılar diledi. Konuşmaların ardından İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Engin Bedir Belediye Meclis Üyelerine Mazbatalarını takdim etti.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24