www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MECLİSTEN ANNE ADAYLARINA ZİYARET

MECLİSTEN ANNE ADAYLARINA ZİYARET

İnegöl Kent Konseyi Kadınlar Meclisi, İnegöl Devlet Hastanesi'nde yeni anne olan kadınları ve anne adaylarını ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladılar.

Kent Konseyi Kadınlar Meclisi, Anneler Günü'nde farklı bir etkinliğe imza attı. Kadınlar Meclisi Başkanı Şeyma Topalak önderliğinde toplanan Kadınlar Meclisi üyeleri İnegöl Devlet Hastanesi'nde yeni anne ve anne adaylarını ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

 BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ

Gerçekleştirilen ziyaret esnasında konuşan Kadınlar Meclisi Başkanı Şeyma Topalak, Anne olmak, merhametiyle, fedakârlığıyla, sevgisiyle, vefasıyla, insanlığın şahikasına yükselmektir. Kent Konseyi Kadınlar Meclisi olarak Anneler Günü'nde farklı bir organizasyon yapmak istedik. Arkadaşlar ile yaptığımız istişarede yeni doğum yapan annelerimizi ve anne adaylarımızı ziyaret etmeye karar verdik.  Bu güzel günde yeni annelerimiz ile anne adaylarımız ile olmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz dedi.

 SURİYELİ ANNELER UNUTULMADI

Meclis üyeleri ile hastane ziyaretinden sonra Suriye'deki iç savaştan kaçıp gelen bir grup Suriyeli anneyi ziyaret eden heyet, Suriyeli annelere çeşitli hediyelerin yanında çiçek takdim ederek acılarını ve sevinçlerini paylaştılar. Topalak, Bu vesile ile tüm kadınlarımızın Anneler Günü'nü kutluyoruz ve her gününün Anneler Günü gibi mutlu ve huzur içinde geçmesini temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19