MEDİ-CE`DE HİZMET STANDARDI YÜKSELİYOR

MEDİ-CE`DE HİZMET STANDARDI YÜKSELİYOR

Özel Medi-Ce İnegöl Hastanesi teknolojik altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalar kapsamında Eforlu EKG hizmeti vermeye başladı.

Özel Medi-Ce Hastanesi, bir yeniliği daha İnegöllülerle buluşturdu. Özel Medi-Ce İnegöl Hastanesi teknolojik altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalar kapsamında Eforlu EKG hizmeti vermeye başladı.

Özel Medi-Ce Hastanesi Genel Müdürü Dr. Mehmet Güncan, “Hastalarımıza daha sağlıklı bir ortamda kaliteli, güvenilir ve ulaşılabilir sağlık hizmeti verebilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bildiğiniz gibi hastanemizde 24 saatlik kayıt yapabilen ritm holter ve tansiyon holter cihazlarımızdan sonra; hastanemiz bünyesine Kalp rahatsızlıklarının tanısında ve araştırılmasında kullanılan son teknolojiye sahip Eforlu EKG cihazı alarak halkımızın hizmetine sunduk” dedi.

Dr. Mehmet Güncan, kardiyoloji branşında hasta kabul etmeye başlamalarından kısa bir süre sonra Eforlu EKG cihazının da teminini sağlayarak tam bir hizmet vermeyi amaçladıklarını belirtirken, “Bu cihaz sayesinde umuyoruz ki Kardiyoloji alanında birçok hastanın rahatsızlığına çözüm olacağız” dedi.

Eforlu EKG çekimi hakkında bilgi veren Güncan, “Efor testinde hasta uzman eşliğinde koşu bandına benzer bir bant üzerinde yürütülür. Uzmanın belirleyeceği zaman diliminde bu bandın hızı ve eğimi yükseltilir. Bandın ve eğimin değiştirilmesindeki amaç hastanın kalp ritimlerinin efor testi için uygun seviyeye getirilmek istenmesidir. Bu işlem devam ederken hastaya bağlanan cihazlar sayesinde kalbin durumu bilgisayara aktarılır. Cihazlar sayesinde aktarılan bu veriler sağlıklı bir şekilde kalbin durumuyla ilgili analiz yapılmasına imkan tanımaktadır. Eforlu EKG çekimi birçok kalp rahatsızlığın belirlenmesinde yardımcı olmaktadır” dedi..



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54