MEDİ-CE`DE KARDİYOLOJİ BÖLÜMÜ HİZMETE GİRDİ

MEDİ-CE`DE KARDİYOLOJİ BÖLÜMÜ HİZMETE GİRDİ

Her geçen gün teknolojik donanımını, fiziksel yapısını ve hekim kadrosunu geliştiren Özel Medi-Ce İnegöl Hastanesi’nde kardiyoloji bölümü hizmete açıldı. Pazartesi ve Cumartesi günleri Kardiyoloji Uzmanı Uz. Dr. Sadık Sunay hasta kabul edecek.

Her geçen gün teknolojik donanımını, fiziksel yapısını ve hekim kadrosunu geliştiren Özel Medi-Ce İnegöl Hastanesi, hastalarından aldıkları yoğun talepler doğrultusunda yeni atılımlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Son olarak Kardiyoloji bölümünü açan Özel Medi-Ce İnegöl Hastanesi`nde, Pazartesi ve Cumartesi günleri Kardiyoloji Uzmanı Uz. Dr. Sadık Sunay hasta kabul edecek.

 

UZ. DR. SADIK SUNAY KİMDİR?

1976 Konya`nın Sarayönü ilçesinde doğmuştur. İlk ve Orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanmıştır. 2001 yılında mezun olan Sunay, aynı yıl Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinde kardiyoloji uzmanlığına başlamıştır.2007 yılında Kardiyoloji Uzman Hekim olarak Karabük Devlet Hastanesi’nde görev almıştır. Karadeniz Ereğli Echomar Hastanesi, Sivas Anadolu Hastanesi, Bursa Vatan Hastanesi ve Çanakkale Anadolu Hastanesi’nde görev yapan Sunay evli ve bir çocuk babasıdır. Türk Kardiyoloji Derneği, Avrupa Kalp Cemiyeti ve Amerikan Kalp Cemiyeti üyesi olan Uz.Dr.Sadık Sunay, 2012 tarihi itibariyle Ortaca Yücelen Hastanesinde Kardiyoloji Uzmanı olarak çalışmasının ardından Özel Medi-ce İnegöl Hastanesi`nde göreve başlamıştır.

Uz. Dr. Sadık Sunay, kardiyoloji bölümünde; hipertansiyon, kalp ritim bozuklukları, doğuştan kalp hastalıkları, yüksek kolestrol hastalıkları, kalp kapak hastalıkları, kalp kası hastalıkları, kalp yetmezliği, koroner kalp hastalıkları, büyük ve küçük damar hastalıklarına bakacak.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54