www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Medya Temsilcilerinden Başsavcı Tunay’a Ziyaret

Medya Temsilcilerinden Başsavcı Tunay’a Ziyaret

İnegöl Gazeteciler Derneği yönetimi, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinden İnegöl’e atanan Cumhuriyet başsavcısı Emre Tunay’ı makamında ziyaret etti.

HSK‘nın kararnamesi ile İnegöl Cumhuriyet başsavcısı değişti. Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde görev yapan Cumhuriyet başsavcısı Emre Tunay İnegöl'e atandı.

Geçtiğimiz günlerde yeni görevine başlayan yeni savcıya ziyaretler ise devam ediyor. İnegöl gazeteciler dernek başkanı İhsan Balakuş ve yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet başsavcısını makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarete Haber Yorum Gazetesinden Şerif Gürbaş, Osman Gürbaş, Süpertv Sorumlu Müdürü Seyfettin Aras, Gazetecilerden İbrahim Gürbaş ve Şaban Korkmaz katıldı.

 İnegöl'e yeni atanan Cumhuriyet başsavcısı Emre Tunay ziyaretlerinden dolayı gazetecilere teşekkür ederek şunları söyledi. “İnegöl gerçekten bir çok ilden büyük bir yer  ve ilçe durumunda çıkmış bir şehir. Bizler yargı organları olarak daha hızlı bir şekilde davaların görülmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnegöl adliyesi olarak sadece İnegöl‘deki davalara değil biliyorsunuz, Yenişehir ve İznik ilçelerindeki davalara da bizler bakıyoruz.  Bu kapsamda tabii ki personel eksikliğimiz var Bakanlığımız yeni personel alımını duyurdu İnegöl ve Yenişehir‘e de toplam 16 yeni personel alınacak başvurular başladı. Başvurular bizzat İnegöl adliyesine yapılması gerekiyor zabit katibi ve mübaşir alımları olacak. KPSS puanına göre sıralama yapılacak ve daha sonra yapılacak mülakatla yeni personeller göreve başlayacak. Şartlar hem adliyemizin İnternet sitesinde, hem de Bakanlığımızın sitelerinde mevcuttur. Ben bir kez daha ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Dediğim gibi amacımız birçok ilden büyük olan bu güzel ilçede, yasaların bize verdiği yetkiye dayanarak adil bir şekilde görevimizi yaparak yerine getirmek istiyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Ziyaret sonunda Haber Yorum Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şerif Gürbaş, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay’a çiçek takdim etti.

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00