MEHMET AKİF ERSOY OKULUNDAN 12 BİRİNCİLİK

MEHMET AKİF ERSOY OKULUNDAN 12 BİRİNCİLİK

TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencileri, Bursa’da düzenlenen ve 12 ayrı kiloda gerçekleştirilen ‘Ata Savunma Sporları’ seviye belirleme müsabakalarında 12 birincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Bursa Özel Nilüfer Eğitim Kurumları ile Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Ata Savunma Sporlarında seviye belirleme müsabakalarında TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu, madalyaya doymadı.

Okulun başarılı sporcuları 12 değişik kiloda katıldığı müsabakaların tamamında birinci olarak 12 birincilik madalyası aldı.

Yapılan müsabaka ve elde edilen başarıyla ilgili bir açıklama yapan Okul Müdürü Metin Doğan, öğrencilerine yönelik açmış oldukları Ata Savunma sanatları branşında çalışmalar yaptıklarını anlattı. Bu çalışmalara toplam 60 öğrencinin katıldığını da belirten Müdür Doğan; “Derslerden sonra öğrencilerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve sportif faaliyetler yönlendirmek için okulumuz bünyesinde ‘Ata Savunma Sanatları’ kursu açtık. Bu kursa devam eden öğrencilerimiz Pazar günü  Bursa’da düzenlenen Bursa Özel Nilüfer Eğitim Kurumları ile Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu tarafından organize edilen ‘Ata Savunma Sporları’nda seviye belirleme müsabakalarına TOKİ Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu olarak 12 değişik kiloda katıldı. Öğrencilerimiz başarılı bir mücadele ile müsabakaların tamamında birinci olarak 12 birincilik madalyası aldılar. Yarışmaya katılarak birincilik madalyası alan bütün öğrencilerimizi ve kurs hocamız Kerim Rüştü’yü tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ayrıca madalya alan öğrenciler için okulda da mini bir tören düzenlendi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00