Mehmet Et Mangal Hizmete Girdi

Mehmet Et Mangal Hizmete Girdi

Mehmet Güç ve kardeşlerinin ortak işlettiği Kasap Mehmet Et Mangal, dün düzenlenen törenle Alanyurt Yolu üzerindeki yerinde açıldı.

Mehmet Güç ve kardeşlerinin ortak işlettiği Kasap ‘Mehmet Et Mangal’, dün düzenlenen törenle Alanyurt Yolu üzerinde Özdilek kavşağında dualarla açıldı.

Açılış törenine; Kaymakam Aziz İnci, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İTSO Başkanı Metin Anıl, AK Parti İlçe Başkan vekili Alper Taban, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, Yeni Gazeteciler Derneği Başkanı Yahya Balakuş, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

İNEGÖL’DE ÇALIŞAN HERKESE İŞ VAR

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Güzel bir günde, güzel bir işyerinin açılışını yapıyoruz.  Güç ailesi, gücüne güç katıyor. Hayırlı uğurlu olsun. Ticaretin belirli kuralları var. Kalite, fiyat, temizlik, tatlı dil, güler yüz çok önemli. İnegöl’de çalışan herkese iş var. İnşallah bu kardeşlerimiz de işlerinde muvaffak olurlar” dedi.

 

HER YENİ İŞ YERİ İNEGÖL’ÜN GELİŞMESİ DEMEK

Kaymakam Aziz İnci ise, mevkii olarak güzel bir yer olduğunu belirterek; “Burada daha önce bir müessese vardı. Şimdi daha profesyonel bir anlayışla faaliyete giriyor. Her yeni işyeri, İnegöl’ün gelişimi anlamına geliyor. İstihdam anlamına geliyor. Güç ailesi bu konuda çok deneyimli… Örnek bir müessese olmuş. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerinde bulundu.

Konuşmaların ardından işyerinin açılışı dualar eşliğinde kurdele kesimi ile gerçekleştirildi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07