www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mehmetçiğe Manevi Destek

Mehmetçiğe Manevi Destek

İnegöl Ülkü Ocakları, Afrin´de operasyona katılan askerlerimiz için Kur´an-ı Kerim Tilaveti ve Fetih Suresi okuttu.

Afrin´de başlayan operasyonunda ardından vatandaşlar, operasyonu anbean takip ederken, Mehmetçiğe dua etmeyi de ihmal etmiyor.  Operasyonun ilk gününden itibaren tüm Türkiye´de Kur´an-ı Kerim Tilavetleri, Fetih Sureleri ve dualar edilirken, İnegöl´de de geçtiğimiz Pazartesi akşamı İnegöl Ülkü Ocakları´nda kahraman askerlerimiz için Kur´an-ı Kerim Tilaveti ve Fetih Suresi okundu ve dualar edildi.

Geçtiğimiz Pazartesi günü İnegöl Ülkü Ocakları hizmet binasında gerçekleştirilen programa, MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri ile İnegöl Ülkü Ocakları mensupları katıldı.

GÖNLÜMÜZ MEHMETÇİKLE

Programın ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sabri Çağlar, ? Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz beyefendinin talimatları ile birlikte bu akşam İnegöl Ülkü Ocakları olarak, aziz milletimizin yiğit evlatları olan, kahraman askerlerimize manevi anlamda destek sağlamak amacı ile nice şehitlere kapılarını açan, nice şehitleri bağrına basan İnegöl Ülkü Ocakları´mızda için Kur´an-ı Kerim Tilaveti ve Fetih Suresi okundu ve dualar edildi. Rabbim dualarımızı Dergah-ı İzzettinde kabul eylesin, Allah ordumuzu,yurdumuzu,milletimizi ve tüm İslam âlemini muzaffer kılsın. Dualarımız,gözümüz,gönlümüz Mehmetçik ile birliktedir? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00