www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mehmetçik bizim göz bebeğimiz

Mehmetçik bizim göz bebeğimiz

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferruh Mağden’i ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye ettiler.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, beraberinde İTSO Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferruh Mağden’i makamında ziyaret ettiler.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

İdlib bölgesinde yapılan hain saldırılar sonucu şehit düşen Mehmetçiklerimiz için başsağlığı dileyen İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Geçtiğimiz günlerde İdlib bölgesinden aldığımız acı haber ile 36 vatan evladımızın, canımızın şehit olduğunu öğrendik. Rabbim, vatanımız uğruna canlarını siper eden aziz şehitlerimizin mekânlarını cennet eylesin. Kahraman gazilerimize acil şifalar diliyoruz. İlçe Jandarma Komutanımız Binbaşı Ferruh Mağden Bey’e başsağlığı dileklerinde bulunmak ve şanlı Türk Bayrağımızı kendisine hediye ederek her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istedik. Özellikle sınır bölgesinde ve Suriye’de görev yapan komutanlarımıza, askerlerimize, Mehmetçiğimize Allah yardım etsin, dualarımız her zaman onlarla birliktedir. İnşallah bu süreçten de muzaffer bir şekilde çıkacağız. Hem ordumuz hem de milletimiz bu süreci alnı ak, başı dik bir şekilde atlatacaktır. Mehmetçiğimiz bizim göz bebeğimizdir. Biz her zaman sizlerin yanındayız. Bu inanç ve temennilerle görevlerinizde başarılar diliyoruz” dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferruh Mağden ise nezaket göstererek kendisine ziyaret gerçekleştiren İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferruh Mağden’e Türk Bayrağı hediye etti.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87