www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mehmetçik´e anlamlı bağış

Mehmetçik´e anlamlı bağış

İnegöl´de faaliyet gösteren Akdeniz oto kurtarma isimli firma yetkilileri tarafından alınan karara göre 17-18 Ekim tarihlerindeki gelirlerin tamamını Mehmetçik Vakfı´na bağışladı.

İnegöl´de faaliyet gösteren Akdeniz oto kurtarma isimli firma yetkilileri almış oldukları karar ile dikkatleri üzerlerine çekerek helal olsun size dedirttiler. Akdeniz Ailesi almış oldukları karar ile 17 Ekim Perşembe ve 18 Ekim Cuma günlerinde ki gelirlerinin tamamını Mehmetçik vakfına bağışlayarak gururlandırdılar.
Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Akdeniz oto kurtarma firma sahibi Ersel Akdeniz, ülke olarak çok zor günlerden geçtiğimizi belirterek; ?Geçmişten bu günümüze ötüken´den, Ankara´ya kadar kurduğumuz Türk devletlerinin ve buna bağlı olduğumuz değerlerini yaşatmak yükseltmek bir Türk olarak onur ve gurur verici bir durumdur. Değerlerimiz bizi adalet için çalışıp birlik ve beraberlik kurmak iyiliğe ve doğruluğa önem veren toplum şeklinde yaşamayı yaşatmayı öğretmiştir. Bizde bu değerlerimizi devam ettirmek korumak örnek olmak ve devletimize bir nebze de olsa Katkı sağlamak amacıyla böyle bir bağış yapma kararı aldık. Allah razı olsun; Eşimiz, dostumuz, Sanayi esnafımız bizi duyan hiç kimse buna kayıtsız kalmadı. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ederiz örnek olabildiysek Ne mutlu bizlere. Yaptığımız hareket büyük bir şey değil ki; Devletine milletine bağlı olan herkes Maddi manevi, küçük büyük demeden destek ve örnek olabilir. Her şey paylaştıkça çoğalır. Allah devletimize milletimize zeval ziyan vermesin.? İfadelerini kullandı.
Haber Merkezi



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25