Mehmetçik´e anlamlı destek

Mehmetçik´e anlamlı destek

İshakpaşa İlköğretim Okulu öğrencileri, değerler eğitimi kapsamında Mehmetçik Vakfına bağışta bulundular. Öğrenciler, bağış takdimi için gerçekleştirdikleri programda sahne alarak Al Bayrağı dalgalandırdılar.

İshakpaşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından Mehmetçik Vakfına bağışlanmak üzere toplanan paralar, dün okul çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen törende takdim edildi.

?HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ?

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İshakpaşa İlkokulu Müdürü Ömer Ankıt, ?Kahraman ordumuz tarihte olduğu gibi bu günde içeride ve dışarıda iç ve dış düşmanlara karşı kahramanca mücadele etmektedir. Vatanı, bayrağı, bağımsızlığı için severek ölüme giden başka bir millet yoktur. Millet olarak vatan savunmasında her zaman hepimiz Mehmetçik olmuşuz. Kurtuluş Savaşı´nda, 15 Temmuz hain kalkışmada hepimiz Mehmetçik ruhu ile güzel ülkemizi düşmanlara bırakmadık. Fırat Kalkanı ve Afrin´de dualarımızla maddi ve manevi yardımlarımızla asker ve polisimizin yanında olmuşuz. Değerler anlatılarak değil yaşatılarak öğretilir. Çocuklarımızın Mehmetçiğimizin yanında olması geleceğin Mehmetleri olması için okulumuzda ?Hepimiz Mehmetçiğiz´ isimli bağış kampanyası düzenledik. Toplanan bağışları Mehmetçik Vakfı hesabına yatırdık. Kampanyamıza destek vererek askerine,polisine sahip çıkan öğrenci,veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederim? diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından Türkiye´m ve Bayrak şiiri olmak üzere mili ve manevi duyguları arttıran çeşitli şiirler koro halinde okundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22