www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Melih Demirci Gençlergücü´nde

Melih Demirci Gençlergücü´nde

Bursa Büyükler Basketbol Yerel Liginde mücadele edecek olan Gençlergücüspor basketbol takımı, geçtiğimiz sezon Yelken Spor forması giyen genç Pivot 1998 doğumlu Melih Demirci ile anlaştı.

Melih Demirci Pota altında etkili bir oyuncu, aynı zamanda şut özelliği ve ribauntlardaki üstünlüğü ile ön plana çıkıyor. Atletik yapısıyla forvet mevkiinde oynayabiliyor. Daha önce Banvit alt yapı ve düzce 1.lig de forma giydi.

Kulüp tesislerimizde düzenlenen imza törenine Basketbol Şube Sorumlusu Uğur Bayram katıldı. Bayram imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Bugün bir oyuncu transferini daha gerçekleştirdik. Yelken spor´dan pivot mevki oyuncusu Melih Demirci´yi bünyemize kattık. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Melih Demirci´nin takımımıza büyük katkılar sağlayacağına inancımız sonsuz. İnşallah sezonu en iyi yerde bitiririz. Teknik heyetimizin raporları doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürüyor." Dedi.

Melih Demirci ise Gençlergücüspor´a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, hedeflerinin basketbol severlere bu sezon iyi bir basketbol izletmek istediklerini ifade etti.



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71