www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Melih Uçaravcı Güven Tazeledi

Melih Uçaravcı Güven Tazeledi

İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği 14. kongresini gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede, Melih Uçaravcı yeniden başkan seçildi.

Sani Konukoğlu Konferans Solonu´nda gerçekleştirilen kongreye İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, Bursa Emlak Müşavirleri Oda Başkanı Erdal Çelebi, İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu, siyasi parti temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı.

 

NE SÖZ VERDİYSEK TUTTUK

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melih Uçaravcı, ?Öncelikle bizler için değerli ve kıymetli olan Zekayi başkanımıza Allahtan rahmet dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. Onun başlattığı bu süreci en güzel şekilde devam ettireceğiz. 6 ay önce göreve geldik. Göreve geldiğimiz ilk gün ne söz verdiysek onları gerçekleştirdik. Tüzüğümüz değiştiğinde bize 3 yıl seçime gitmeme şansı tanıdılar. Biz adalet neyse hak neyse onu yaparak tekrar seçime gittik. Her geçtiğimiz gün gittikçe çoğalıyoruz. İnşallah gelecek sizlerle gelecek. Eski yönetimimde bulunan herkese yaptıkları çalışmalardan ötürü çok teşekkür ediyorum. Gelecek dönemde hedefimiz, bir dernek lokali oluşturmak. Onun akabinde de taşınmaz ticareti yetki belgesi sürecini komple bitirebilmek. Amacımız İnegöl´deki bütün ofislerin yeterlilik belgesi alması. Ondan sonra da İnegöl´e gelen yatırımcıları en iyi şekilde karşılamayı hedefliyoruz. Ben tekrardan bugün burada bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

BELEDİYE OLARAK YANINDAYIZ

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, Melih Uçaravcı´nın göreve geldiği ilk günden beri çaba sarf ettiği belirterek ? Emlakçı olarak nitelendirdiğimiz bu mesleği, emlak müşavirliği adına taşıma gayretini görüyoruz. Bence doğru olanı da budur. Çünkü sizler kendi işinizi önemserseniz, gerçekten bunu ciddiyet ve disiplin içerisinde gerçekleştirirseniz ben inanıyorum ki sektörel anlamda başarılı olursunuz. Başta başkan olmak üzere, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Zekayi abimizin de bu dernekte çok büyük emeği var. Ben buradan onu da rahmetle anmak istiyorum Allah mekânını cennet eylesin. İnşallah genç kardeşlerimizle ve yeni yönetimle güzel işler başarılır. Belediye olarak biz bu süreçte, değerli Melih kardeşimizin her zaman yanında olacağımızı belirtmek istiyorum? şeklinde konuştu.

 

İNŞAAT SEKTÖRÜNÜ DE UNUTMAMAMIZ GEREKİYOR

Son olarak konuşan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ ise, ?Genel anlamda baktığımız zaman İnegöl sanayi ve ekonomi şehri. Bunun dışında müteahhitleri de işin içine katarak emlakçılarla birlikte inşaat sektörünü de unutmamamız gerekiyor. Bizler İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak, gerek müteahhitlerimiz ile gerek emlakçılarımızla her zaman fikir alışverişinde bulunarak şehrimize ve inşaat sektörüne nasıl katkı sağlayabiliriz bunları konuşuyoruz. Bu güne kadar bu derneğe emek veren ağabeylerimizi ve rahmetli olmuş başkanlarımızı anıyorum. Değerli Melih kardeşimin ise, 6 aylık süreçte derneğe olumlu yönde bir ivme kazandırdığını belirtmek istiyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte aynı heyecanla devam eder. Ben kongrenin tüm şehre hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00