"MEMLEKETİMDE GÖREV YAPMAK GURUR VERİCİ"

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl´e atanan ve kısa bir süre önce görevine başlayan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Bekir Evim´i ziyaret etti. Aslen Bursalı olan Başkan Evim, ?Memleketimizde görev yapıyor olmak ayrı bir gurur, ayrı bir onur? dedi.

Yaz kararnamesi ile İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevine atanan Ali Bekir Evim, görevine başladı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Evim´i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Bekir Evim´e çiçek takdim eden Başkan Aktaş, ziyarete ilişkin de bir açıklama yaptı. Aktaş, ?Kısa bir süre önce göreve başlayan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımız Ali Bekir Evim´i ziyarete geldik. Ben öncelikle çok değerli Başkanımıza yeni görevinin hem kendisi hem ailesi hem de İnegöl adalet sistemimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum? dedi.

DAHA KALİTELİ BİR İNEGÖL İÇİN ADIM ATACAKLAR

Dönem itibariyle yeni tayinlerin oluştuğu bir dönem içerisinde bulunduğumuzu da vurgulayan Aktaş, ?İnegöl adliyesinde de hem Cumhuriyet Başsavcımız hem Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımız ve beraberinde görev yapan savcı ve hakim arkadaşlarımızla ilgili bazı değişimler söz konusu oldu. İnanıyor ve ümit ediyorum ki onlar da tecrübesi ile bilgi ve birikimiyle beraber daha sorunsuz, daha kaliteli bir şehir olabilmek adına burada önemli adımlar atacaklar. Şahsım ve kurumumla alakalı onlara destek olabileceğimiz, yardımcı olabileceğimiz özellikle adliye binamız ve müştemilatıyla alakalı konular olduğunda biz her zaman hazır olduğumuzu ifade ediyoruz. Ben Başkanımıza tekrar hayırlı olsun diyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum? şeklinde konuştu.

GURUR VE ONUR

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Bekir Evim de 2016 yaz kararnamesi ile birlikte İnegöl´e atandığını hatırlattı. Aslen Bursa´nın Gölyazı ilçesinden olduğunu dile getiren Evim, ?İnegöl memleketim sayılır. Aslen Bursa´nın Gölyazı beldesindenim. Memleketimizde görev yapıyor olmak ayrı bir gurur, ayrı bir onur? ifadelerinde bulundu.

?ADİL BİR ŞEKİLDE GÖREVİMİZİ İFA EDECEĞİZ?

Ali Bekir Evim, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı´nın ağır bir görev olduğuna da vurgu yaparak; ?Fakat Allah´ın izniyle başarılı bir şekilde yapacağımıza inanıyoruz. İnegöl´ümüzde de önceki görev yerlerimizde olduğu gibi gayet adil bir şekilde, tarafsız, bağımsız bir şekilde görevimizi ifa edeceğiz. Olağan üstü hali halihazırda yaşamaktayız. Bundan kaynaklı davalar da gelecektir. Bu davalarımızda da adaletle, hukuk dairesi içerisinde fakat etkin kararlar vermek suretiyle görevimizi ifa edeceğiz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50