MEMNUNİYET ÜST DÜZEYDE

MEMNUNİYET ÜST DÜZEYDE

MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, 34. MODEF Expo fuarına yurtiçi ve yurtdışından yoğun bir teveccüh olduğunu belirterek katılımcı firmaların fuardan oldukça memnun kaldıklarını ifade etti.

 

MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz Cumartesi günü sona erdi 34. MODEF Expo Fuarı´na katılımcı olan firmalara teşekkür plaketi takdim ettiler.

 

ZİYARETÇİ SAYISI MEMNUNİYET VERİCİ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, ?34´üncüsünü düzenlemiş olduğumuz MODEF Expo Fuarının son günündeyiz. Bizler yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte hem firmalarımızı ziyaret ediyoruz hem de plaketlerini sunuyoruz. Genel itibariyle ilk gün başlangıcından bu yana fuarımıza yoğun ilgi ve teveccüh üst düzeydedir. Hem yurtiçinden hem yurt dışından ziyaretçilerimiz oldukça yüksek sayıdadır. İnşallah bu süreç yeni Nisan süreci ile birlikte devam edecektir. Yurtdışı ziyaretçilerimizin hem sayısı hem de fuarımıza göstermiş oldukları ilgi bu sene bizi memnun etti. Aynı şekilde yurtiçinden gelen ziyaretçilerimiz de bizleri memnun ettiler. Genel itibariyle gezdiğimizde görüyoruz ki firmalarımız da bu konudan oldukça memnunlar. İnşallah MODEF Expo ve MODEF Nisan Fuarı bundan sonra daha ivme kazanarak, daha fazla profesyonel ziyaretçi ve katılımcılara ulaşarak yoluna devam edecektir. Özellikle son 1 aydır yürütmüş olduğumuz bu süreç daha önceki yönetim kurulumuz başkanlığında yapılan bir süreçtir. Buradan onlara da teşekkür ediyorum. Süreç bugün itibariyle bir aksilik olmadan sona eriyor? dedi.

 

UĞUDAĞ´DAN FİRMALARA ÖNERİ

Firmalara öneride bulunan Uğurdağ, ?Fuar sürecini bugün tamamlamış olacağız ama firmalarımızın gelen ziyaretçilerimize hem yurtiçinden hem yurt dışından tekrardan ziyaret etmeleri, ürünleriyle ilgili tekrar bilgi sunmaları çok faydalı olacaktır. Bu ticari açıdan geri dönüş sağlayacaktır. İnşallah MODEF Fuarımız bundan sonra da daha büyüyerek devam edecektir? şeklinde konuştu.

 

İNEGÖL MOBİLYASI, HER KURUM VE KURULUŞUN ÜZERİNDEDİR

?İnegöl´de en üst marka İnegöl mobilyasıdır? diyerek sözlerine devam eden Uğurdağ, ?Bunun üzerinde hiçbir şey yoktur. Bizim bütün amacımız İnegöl mobilyasını hem yurtiçinde hem yurtdışında en iyi şekilde tanıtmaktır. Afrika projesi de bunlardan bir tanesidir. İnegöl mobilyası markası her kurumun ve kuruluşun üzerinde bir markadır. Buna sahip çıkmalıyız. Derneklerimiz, odalarımız var. Programlar ve projeler ortaya koyuyorlar. Hepsinin amacı İnegöl mobilyası markasını hem yurtiçinde hem yurtdışında iyi tanıtmaktır. Biz Afrika projesini gerçekleştirdik. Heyet fuarımızı ziyaret etti. Hedefimiz, İnegöl mobilya sektörünü Afrika kıtasındaki en üst seviyedeki kişilere tanıtmaktı. Bunu başarmaya çalışıyoruz ve devamı da gelecek? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68