Memur-Sen´den Referandum Konferansı

Memur-Sen´den Referandum Konferansı

Memur-Sen İnegöl İlçe Başkanı Sinan Aktaş, konfederasyon olarak 11 Mart Cumartesi günü gerçekleştirecekleri referandum konferansına tüm ilçe halkını davet etti.

Önceki gün Memur-Sen İnegöl İlçe Başkanı Sinan Aktaş tarafından yapılan açıklamada Sağlık-Sen Başkanı Hüseyin Aydın, Bem Bir-Sen İlçe Başkanı Atanur Balcı, Toç Bir-Sen Başkanı İlker Keleş, Diyanet-Sen Başkanı Ayhan Kızmaz ve Büro Memur-Sen Başkanı Nurullah Özdemir de hazır bulundu.

 TÜM HALK DAVETLİ

Konu ile ilgili konuşan Memur-Sen İlçe Başkanı Sinan Aktaş, ?Konfederasyon olarak referandum ile ilgili düşüncelerimizi İnegöl halkıyla paylaşmak amacıyla 11 Mart Cumartesi günü saat 19.30´da Sani Konukoğlu Konferans Salonu´nda yapılacak olan referandum konulu konferansa bütün halkımız davetlidir. AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, Eğitim Bir-Sen Bursa Şubesi Başkanı Numan Şeker konuşmacı olarak katılarak referandumla ilgili görüş ve düşüncelerini halkımızla paylaşacaklardır. Bütün İnegöl halkını bu konferansa davet ediyoruz? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32