www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Memurlara Maymun Dayağı

Memurlara Maymun Dayağı

İnegöl´de bulunan bir petrol ofisindeki doğaya ait maymunu almak isteyen Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bursa 2. Bölge Müdürlüğü ekipleri, işyeri çalışanları tarafından darp edildiler.

Edinilen bilgilere göre; İnegöl´de bulunan bir petrol istasyonunda doğaya ait maymunun izinsiz beslendiği ihbarını alan Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bursa 2. Bölge Müdürlüğü ekipleri, harekete geçtiler. Bursa´dan İnegöl´e gelen Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bursa 2. Bölge Müdürlüğü´nde görevli Orman Mühendisi Yusuf Ü. ile Orman Memuru Tarkan Ç., petrol istasyonuna yöneldiler.

MAYMUNU ALIP KAYIPLARA KARIŞTI

Petrol istasyonunda çalışan görevlilere durumu anlatan 2. Bölge ekipleri, maymunu almak için hamle yaptılar. İşyerindeki maymunu almak isteyen ekipler, petrol istasyonu çalışanlarının saldırısına uğradılar. Neye uğradıklarını şaşıran görevliler durumu emniyet ekiplerine bildirdiler. Petrol istasyonu çalışanlarından biri maymunu da alıp yaya olarak kaçarak kayıplara karıştı.

ŞİKÂYETÇİ OLDULAR

İşyerinde 2. Bölge müdürlünden gelen 2 memuru darp ettikleri öne sürülen petrol istasyonu çalışanları T.D., Ö.B. ve S.İ. ekipler tarafından gözaltına alındılar. Darp edilen Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bursa 2. Bölge Müdürlüğünde görevli Orman Mühendisi Yusuf Ü. ile Orman Memuru Tarkan Ç., hastaneden darp raporu aldıktan sonra karakola götürülerek şahıslardan şikayetçi oldular.

Emniyet ekipleri izinsiz beslenen maymunu kaçıran şahsı ve maymunu arıyorlar.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00