MENAJERLER KAFA KARIŞTIRIYOR

MENAJERLER KAFA KARIŞTIRIYOR

İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, yola devam edecek kadroyu oluşturduklarını fakat buna rağmen bazı menajerlerin kadroda düşünülen oyuncularla görüşerek kafa karıştırdığını ve bu durumu yaşatan menajerlerle bir daha çalışmayacaklarını belirtti.

Bugün yapılacak idman sonrası hazırlıkların İnegöl`de sürdürüleceğini belirten Erim, yeni transferlerin ise Pazartesi günü sözleşme imzalayacağını belirtti.

KAMP BUGÜN SONA ERİYOR

Önümüzdeki hafta itibari ile hazırlıkların tesislerde sürdürüleceğini belirten Erim, “İnegölspor ilk devreyi kapatmasının ardından Antalya`da 2 devreli kamp planlamıştık. Bunun ilk etabını tamamladık. 2. etap çalışmalarımıza başladık ve yarın yapılacak idmandan sonra da önümüzdeki hafta itibari ile tesislerde Pazarspor maçı hazırlıklarına başlayacağız” dedi.

RAPORLAR OLUMLU YÖNDE

Teknik heyetin istediği futbolcuları transfer ettiklerini belirten Erim, “Teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer görüşmeleri yaptık. Bu kapsamda Ersel Aslıyüksek ve Cihan Yılmaz ile anlaştık. Şu anda kendileri kampta. Muhtemelen Pazartesi günü resmi sözleşmeleri imzalayacağız. Biz, teknik heyetin isteklerini yerine getirdik. Bundan sonra söz teknik heyet ve futbolcularda. Hazırlık kampı iyi gidiyor. İnşallah iyi bir şekilde kamptan dönüp, sezonun 2. yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Yönetici arkadaşlarımız hafta sonu kampımızı ziyaret ettiler. Şu anda Başkanımız takımla beraber. Gelen raporların tamamı olumlu. İkinci yarı başarılı olmak için mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

MENAJERLER KAFA KARIŞTIRIYORLAR

İkinci devre kendileri ile devam edilecek futbolcuların bazılarının menajerler aracılığı ile akıllarının karıştırılmak istendiğini belirten Emrah Erim, “Yedeğiyle, kadroya giremeyeniyle iyi bir ekip olduk. Daha sonra ilk devre bittiğinde, beraber olmayacağımız arkadaşlarımıza bunları bildirdik ve kulüp olarak bunları da açıkladık. Bunlarla ilgili kulüplerle görüşebiliriz dedik. Şu anda bizim bıraktığımız futbolcuların biri Pendikspor ile anlaştı. Diğerleri arkadaşlarda kendilerine kulüp bulduğunda biz de elimizden gelen desteği kendilerine sağlayacağız. Fakat aynı desteği ve hoşgörüyü kulüplerden de bekliyoruz. Şu anda biz kadromuzu kurduk. İkinci yarı hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Fakat diğer kulüp ve menajerlerden bizim 2. yarıda birlikte olacağımız futbolcularla kafa karıştırıcı görüşmeler oluyor. Futbolcularımızın bizi bırakıp gitmeyeceklerinden eminiz fakat iş sadece o havayı bozmak ve kafa karıştırmaktan başka bir şeye yaramıyor. Bu işi yapan menajerlerle Haziran ayından itibaren birlikte olmayacağız ve kendileri ile çalışmayacağız. Hiçbirinden futbolcu almayacağız” diye konuştu.

İNEGÖLSPOR’U ZARARA SOKUYOR

Erim, konuşmalarının sonunda ise transfer döneminde bazı sosyal medya paylaşımlarla İnegölspor`un talip olduğu futbolcuların isimlerini yayınlanmasının İnegölspor`a zarar verdiğini, böyle durumlarda kulüplerin fiyat artırdığını ifade etti. Sosyal medyada yayınlanan transfer haberlerinin İnegölspor’a zarar verdiğini belirten Erim, “Transferler hakkında biz zaten bilgi veriyoruz. Ama bazı çıkan haberler nedeni ile İnegölspor maddi olarak zarar görüyor. Bu nedenle ricamız böyle olayların yaşanmaması”dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07