MER-PA BAHARA HAZIR

MER-PA BAHARA HAZIR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir marifeti ile projelendirilerek temeli atılan ve çalışmaları devam eden MER-PA´nın bahar döneminde tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte çalışmaları devam eden Merkez Pazaryeri (MER-PA) inşaatında incelemelerde bulundu.

 

İNEGÖL YAKIŞAN BİR PAZARYERİ OLACAK

Çalışmalarla ilgili açıklama yapanBursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ?İlçelerimizin dertleriyle dertlenmek, sıkıntılarıyla ilgilenmek ve problemlerin çözümü konusunda yatırımları hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. İlçemizin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. Geçtiğimiz kış sezonunda yoğun kar yağışı sebebiyle İnegöl´deki MER-PA alanı yaklaşık 8 bin 400 metrekare alan, komple çökerek kullanılmaz hale gelmişti. Bir yandan İnegöl Belediyesi ve bir yandan Büyükşehir Belediyemiz ile beraber bu yaraları tedavi etmeye gayret ediyoruz. Büyükşehir Belediyemizce gerçekleştirilen 8 bin 400 metrekaredeki yeni pazaryeri inşaatı İnegöl ve Büyükşehir´e yakışacak bir şekilde projelendirildi ve yeni projesiyle çağdaş bir şekilde tamamlanmış olacak. Buradaki inşaat çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor. İnşallah programlanan gününden önce bitirmiş olacağız. Bahar aylarında tamamlanacak olan MER-PA İnegöl´e yakışacak. İlave olarak arkasında bulunan İnegöl Belediyesinin tesisleri de İnegöl açısından güzel bir bölge olacak. Kar felaketinin ardından yeni hali ile birlikte İnegöl´e değer katacak. Bugün çalışmaları incelemek için geldik, gördük ve güzel gittiği kanısına vardık. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07