www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MER-PA´DA ESRARENGİZ YANGIN

MER-PA´DA ESRARENGİZ YANGIN

MER-PA´da önceki gece geç saatlerde bir pazarcı esnafının tezgâhındaki giyim eşyalarının aniden tutuşması ve şahsın aracının da çıkan yangından zarar görmesi kundak şüphesi uyandırdı.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan pazarcı esnafı Süleyman Şahiner, ?MER-PA Pazaryeri´nde eşimin adına kayıtlı olan 16 KAT 03 plakalı kamyonetim ile pazarcılık yapıyorum, ikinci el elbise alıp satıyorum. Arife günü akşam saat 23.00 sıralarında satışımı yapıp işlerimi bitirdikten sonra pazaryerindeki malzemelerimi tezgâhımın üzerine sarıp kamyonetimi de yanına park ederek bayramı geçirmek üzere memleketim Ankara´ya gittim. 25 Temmuz Cumartesi günü sabah 7 civarında MER-PA´ya geldiğimde malzemelerimin büyük bir kısmının yandığını ve kamyonetimin de yanmak sureti ile zarara uğradığını gördüm. MER-PA´da bekçilik yapan arkadaşlara konuyu sorduğumda gece 02.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı malzemelerimin tutuştuğunu, aracın da çıkan yangından zarar gördüğünü, kendilerinin son anda durumu fark ederek müdahale ettiklerini ve İtfaiye ile Emniyet görevlilerine konu ile ilgili ihbarda bulunduklarını söyledi. Gece geç saatlerde aldıkları ihbar sonucunda olay yerine gelen İtfaiye ekipleri yangını söndürürken Emniyet ekipleri de konu ile ilgili tahkikat başlatmışlar. Yangında maddi olarak yaklaşık 8 bin TL zarara uğradım. Yangının kendiliğinden çıktığına inanmıyorum. Bir düşmanım yok ama kundaktan şüpheleniyorum. Yangına sebep olan şahıs veya şahıslar varsa kendilerinden şikâyetçiyim. Bir yangınla benim hayatımı bitiriyorlardı? dedi.

Şahiner ayrıca; yangının erken teşhis edilerek söndürülmesinde emeği olan MER-PA bekçisine, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine ve Emniyet ekiplerine gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür etti.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00