www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mercedes Sahibini Buldu

Mercedes Sahibini Buldu

Rendi Mobilya tarafından gerçekleştirilen araba kampanyasının çekilişi neticesinde İstanbul´da faaliyet gösteren Vivense Mobilya yönetici ortaklarından Filiz Çankaya, Mercedes marka aracın sahibi oldu.

Rendi Mobilya´nın düzenlediği çekiliş sonucunda Mercedes´i almaya hak kazanan Filiz Çankaya, dün düzenlenen törenle anahtarları teslim aldı.

3. OTOMOBİL KAMPANYASI

Araç takdimi sırasında konuşan Rendi Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yaprak, ?2017 İstanbul Fuarı´nda bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz otomobil kampanyasına birçok firma katıldı. Katılımcı tüm firmalarımıza teşekkür ediyoruz. Yapmış olduğumuz çekiliş sonunda Mercedes marka arabamız iyi bir firmamız olan Vivense firmasına çıktı. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnşallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin? dedi.

ARABALAR BÖLGE BÖLGE DOLAŞIYOR

Yaprak; ?Arabalarımız bölge bölge dolaşıyor. İlk önce Karadeniz´e çıkmıştı. Sonra Doğu Bölgesi´ne çıktı. Şimdi de İstanbul´a gitti. Bu kampanyalarımız devam edecek? şeklinde konuştu.

DOĞRU VE GÜÇLÜ ÜRETİCİLERLE ÇALIŞIYORUZ

Vivense Mobilya yönetici ortaklarından Filiz Çankaya da şunları söyledi: ?Rendi Mobilya´ya teşekkür ederiz. Amacımız mobilya alanında güçlü bir marka olmak. Onun için de doğru ve güçlü üreticilerle çalışmak istiyoruz. Rendi de bizim için memnun olduğumuz, önemli bir üreticimiz. 3 senelik bir firmayız ve Rendi ile birlikte iyi bir ivme yakaladık. Ben bu arabayı beklemiyordum. Güzel bir sürpriz oldu. Teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01