www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mercedes´le Evlere Servis

Mercedes´le Evlere Servis

İnegöl´de hizmet veren Yıldız Taksi´de çalışan Gökhan Ungan, Mercedes E180 AMG taksisiyle İnegöl´de görülmemiş bir hizmet veriyor.

Yıldız Taksi´de hizmet veren Gökhan Ungan, son model Mercedes E180 AMG´yi taksiye çevirerek görülmemiş bir hizmeti İnegöl´e getirdi. Taksi çağıran müşteriler karşılarında son model Mercedes aracı görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Ücret tarifesinde diğer araçlardan hiçbir farklılığı bulunmayan araç, müşterilerin göz bebeği oldu.

 

AYNI TAKSİMETRE ÜCRETİ

Fiyatın cazip gelmesinden dolayı tercihini lüks otomobilden yana kullandığını belirten Gökhan Ungan, ?Bu arabayı almaya İnegöl´e farklı bir vizyon oluştursun diye karar verdik. Amacımız güzel bir hizmeti kaliteli bir şekilde vatandaşımıza sunabilmek. Bunun içinde öncelik devletimize ÖTV muafiyeti için teşekkür ediyoruz. Bizde bundan yararlanarak en iyi hizmeti sunmak amacıyla bu aracı aldık. Müşterilerimizde memnun. Aynı taksimetre ücretiyle daha lüks konforu yaşayarak ulaşım hizmet alıyorlar. Bunun için bizde, müşterilerimizde memnun? dedi.

 

ŞAHİN´DEN MERCEDES´E

Daha önceki araçlarının 1996 model şahin marka olduğunu ifade eden Ungan, ?O araçta eski diye müşteriler de, bizlerde sıkıntı yaşıyorduk. Çıtayı bu anlamda yükseltmek istedik? diye konuştu.

 

MÜŞTERİLER CADDE TURU İSTİYORLAR

İnsanların aracı ilk gördüklerinde tereddüt yaşadığını belirten Gökhan Ungan, ?Mercedes´ten taksi mi olur, bunun taksimetre ücreti iki katıdır diye düşünenler var. Araca binince o kafalarında ki fikri yeniyorlar. Çünkü taksimetre ücreti her araçta aynı. Bu ücret yasal olarak belirleniyor. Biz bunu kendi isteğimize göre değiştiremiyoruz. İnegöl´de ki diğer taksilerle aynı tarife üzerinden çalışıyoruz. Bunu da ancak aracımızı kullandıktan sonra fark ediyorlar. Sırf gezmek için araca binenler oluyor. Bazı müşterilerimiz Park Caddesin de veya İnegöl AVM etrafından dolaşmak için biniyor. Bazıları ise, taksimetre az çıkınca fazla vererek arabanın hakkı budur diyorlar. Bizler 7/24 hizmet ediyoruz. Bizlere 05454505584 numaralı telefondan ulaşabilirler? dedi.

 

DİĞER TAKSİCİLER DE NİYETLİ

Diğer taksici esnafında da olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden Ungan, ?Hepsi İnegöl´e yakışan bir araç olduğunu belirttiler. Kendileri de bu tür bir değişiklik yapmak istiyorlar. Bizim yaptığımız diğer arkadaşlar için örnek teşkil etti. Kendileri cesaret edemiyorlardı. Çoğu taksicinin aklında bu var ama önemli olan ilk adımı atmak. İlk adımı biz attı. İnşallah diğer arkadaşlarda devamını getirir? diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00