www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

MERHUM HİKMET ŞAHİN İÇİN MEVLİD OKUTULDU

MERHUM HİKMET ŞAHİN İÇİN MEVLİD OKUTULDU

İki dönem İnegöl, bir dönem ise Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış merhum Hikmet Şahin’in vefatının 1. yılında geçtiğimiz akşam İshakpaşa Camisinde Mevlit okutuldu

Merhum Hikmet Şahin için okutulan mevlidi şerife kalabalık camii cemaatinin yanı sıra Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Şen, Turgay Yel, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Saadet Partisi İlçe Başkanı Bahri Urgun, DP İlçe Başkanı Selim Sani, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Altınay, Tahtaköprü Belediye Başkanı Eşref Yiğit, İlçe Müftüsü Hasan Çınar, SP Belediye Meclis Üyesi Ayhan Baygın, Merhum Hikmet Şahin’in Babası Yusuf Şahin de katıldı.

Önceki akşam İshakpaşa Camiinde yatsı namazı sonrası merhum Başkan Hikmet Şahin için okutulan Mevlit, Merhum Başkan Hikmet Şahin’in babası Hacı Yusuf Şahin’in isteği üzerine Kelime-i Tevhit okunmasıyla başladı. İshakpaşa Cami imamı İbrahim Karaman ve Sani Konukoğlu Camii imamı Âdem Özdemir’in okuduğu mevlitte Başkan hikmet Şahin’in sevenleri hep bir ağızdan rahmetli Başkan Hikmet Şahin için dualar ederek, rahmet okudular.



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36