MERT MOBİLYA´YA TEŞEKKÜR

MERT MOBİLYA´YA TEŞEKKÜR

İnegölspor yönetim kurulu üyeleri, Mert Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Bolat´a desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan İnegölspor Başkan Yardımcısı Nurettin Aydemir, ?Öncelikle misafirperverliğinden dolayı Mert Mobilya Genel Müdürü Aziz Beye teşekkür ediyoruz. Ben Aziz beyi ve kardeşlerini geçmişten beri tanıyorum. Çok iyi insanlardır. İnegöl´deki sivil toplum örgütlerine, İnegölspor´umuza geçmiş dönemde de yardımcı olmuşlardır. Biz bunun bilincindeyiz. Başkanım, yönetici arkadaşlarım adına kendilerine verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum? dedi.

?İNEGÖLSPOR DESTEK VERİLMESİ GEREKEN BİR TAKIMIMIZDIR?

Mert Mobilya Genel Müdürü Aziz Bolat ise, ?İnegölspor´un bütün yöneticilerini zaten yakından tanıyorum. Nurettin ağabeyi yıllardır bir ağabey olarak biliyoruz, tanıyoruz. İnegölspor´a İnegöl´deki herkesin destek vermesi gereken bir takımımız. Nasıl İnegöl´ün ekmeğini, suyunu, imkânlarını kullanıyorsak, hep beraber İnegölspor´a da herkesin imkânı kadar destek vermesi gerekiyor. Kimi maddi kimi manevi kimi alkışıyla kimi gönülden. Yani yeter ki bir bağımız olsun. İnegölspor güzel yerlere gelirse, bunun herkese faydası var. Hem sosyal olarak hem manevi hem de maddi olarak İnegölspor´un İnegöl´e katkısının olacağını düşünüyoruz. Onun için ufakta olsa büyükte olsa elimizden ne geliyorsa sürekli İnegölspor´a imkânlarımız elverdikçe destek olmaya devam edeceğiz. Yeni yönetime de başarılar diliyoruz. Her konuda onları destekliyoruz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24