?Mesele Kuklada Değil, Kuklacıda?

?Mesele Kuklada Değil, Kuklacıda?

Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şube Başkanı Yakup Tokgöz, terörle mücadelenin yanı sıra hükümetin terörü besleyenlerle de mücadele etmesi gerektiğini belirterek; ?Mesele kuklada değil, kuklacıdadır? dedi.

AGD İnegöl Şube Başkanı Yakup Tokgöz, İnegöllü Şehit Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gencer´e Allah´tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileyerek terörü lanetledi.

ABD İNCİRLİKTEN GÖNDERİLMEDEN PKK TEMİZLENEMEZ

Konu ile ilgili konuşan AGD İnegöl Şube Başkanı Yakup Tokgöz, ?Bingöl´ün Genç ilçesinde yiğit kahraman askerlerimizle PKK´lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehadet şerbeti içen Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gencer kardeşimiz şehit oldu. Rabbimizden şehadetinin kabul olmasını niyaz ediyoruz. Rabbimiz şehidimizin ailesine sabırlar versin. Hüseyin kardeşimiz daha yeni uğurlanırken Trabzon´dan bir Başçavuşumuzun ve daha 15 yaşında genç bir kardeşimizin de şehadet haberi geldi. Rabbimiz tüm şehitlerimizin mekânını yüceltsin. Şehadet bir çağrıdır tüm nesillere ve çağlara. Şehadet Allah´ın seçtiği ve nasibi olan kullarına ikramıdır. Şehadet âlimlerin sıddıkların kıskandığı bir makamdır. Rabbimiz hepsinin şehadetini kabul etsin, kendilerini cennetle şereflendirsin. Özellikle son aylarda hain PKK´lılara karşı kahraman askerlerimizin ortaya koyduğu gayreti biliyoruz. Gece gündüz hainlere karşı gösterdikleri mücadeleye şahit oluyoruz.  Ülkemizin ve milletimizin huzuruna kast eden hainlerin şerefsizce kurdukları pusulara karşı mücadele eden askerimizin ve emniyet güçlerimizin gayreti ne kadar önemliyse, bu hainleri besleyen dış mihraklara karşı da hükümetimiz aynı gayreti ortaya koymalıdır. Mesele kuklada değil, kuklacıdadır. Şunu hep haykırıyoruz ki ABD İncirlikten gönderilmeden, PYD sınırımızdan uzaklaştırılmadan PKK temizlenemez. Her gün onlarca alçak PKK´lı da öldürseniz arkası kesilmeyecektir. ABD´nin PYD´ye verdiği silahların PKK´lı teröristlerin ellerinden çıktığını haberlerden izliyoruz. Dış güçlerin bölgemizde, topraklarımızda gözü olduğu açıktır. Rabbimiz kahraman emniyet güçlerimize ve askerlerimize güç kuvvet versin. Kurşunlulu Hüseyin kardeşimizin eşine ve ailesine sabır versin. Şehitlerimiz tüm  ülkemizi üzmüş, milletimizin dualarını almıştır? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR 

 



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24