www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mesleki Eğitim Kampüsünün Yöneticileri Toplandı

Mesleki Eğitim Kampüsünün  Yöneticileri Toplandı

Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsündeki Okul Müdürleri, Hacı Sevim Yıldız-1 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde Orhan-1 İnegöl Köfte Tesislerinde toplandı. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih BİLİCAN, Şube Müdürleri, Okul Müdürle

Hacı Sevim Yıldız -1 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Müslim Serbest, kampüsteki okuluna Müdür olarak atandığını, kendisiyle beraber Müdür Yardımcılarının da değişik okullara atandığını, bu yemek ve toplantı organizasyonunun bir tanışma ve kaynaşma amaçlı olduğunu belirtti. Organizasyonun yemek sponsor olan Orhan İnegöl Köfte Tesisleri Sahibi Orhan Çelik´e teşekkür etti.

 İlce Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican´da, öncelikle kampüsteki okullara atanan Okul Müdürü ve Müdür Yardımcılarını tebrik etti ve kendilerine başarılar diledi, Müdürlük olarak yanlarında olduklarını belirtti. Okul Müdürlerinin kendi aralarında yapacakları değerlendirmelere geçmeden önce yemek sponsoru Orhan Çelik adına oğlu Cihan Çelik´e İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi.



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00