www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Meslekleri Yaşayarak Öğreniyorlar

Meslekleri Yaşayarak Öğreniyorlar

Özel Nilüfer Safvet Kolejinde eğitim gören 3. sınıf öğrencileri, yaparak ve yaşayarak öğrenme etkinlikleri çerçevesinde hayatta var olan meslekleri, kendileri bizzat canlandırarak tanımaya çalışıyorlar.

Özel Nilüfer Safvet Koleji 3. sınıf öğrencileri yaparak ve yaşayarak öğrenme etkinlikleri çerçevesinde hayatta var olan meslekleri kendileri bizzat canlandırarak tanımaya başladılar. Öğrenciler doktordan mühendise, bakırcıdan tornacıya, ressamdan aktöre, manavdan balıkçıya, antikacıdan fotoğrafçıya kadar çok çeşitli meslek gurupları hakkında bilgi topladılar.

 

Okul Müdürü Bayram Yayla, “Yapılan bu dramatizasyon ve canlandırmayla Özel Nilüfer Safvet İlköğretim Okulu 3. Sınıf öğrencileri Hayat Bilgisi dersinde ‘Benim Mesleğim Ne Olacak?’ konusunda mesleklerin hayatı kolaylaştırmak için var olduğunu öğrendiler. Öğrenciler çeşitli meslek gurupları hakkında araştırmalar, sunum ve röportajlar yaparak bilgi sahibi olurken, bunları anlatarak arkadaşlarına da bilgi sahibi olmalarına yardımcı oldular.” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19