Mesudiye´de Korkutan Patlama

Mesudiye´de Korkutan Patlama

Mesudiye Mahallesi´nde bulunan bir evin çatısında çıkan yangında patlama meydana geldi. Patlamayla yayılan gürültü mahalleliyi sokağa döktü.

Edinilen bilgilere göre; Mesudiye Mahallesi Ramazan Sokak´ta bulunan 3 katlı binanın iddiaya göre teras katında yanar vaziyetten bulunan tandırdan yangın çıktı. Apartman sakinlerinin ortak kullanım alanı olan teras katı bir anda alevlere teslim oldu.

PATLAMA MEYDANA GELDİ

Alevler kısa sürede çatıyı sararken, patlamalar yaşandı. Patlamalarla birlikte apartman sakinleri uyanıp, kendilerini güçlükle dışarı attılar. Mesudiye Mahallesi´nde devriye atan Emniyet ekipleri de yüksek sesli patlamayla birlikte yangın yerine gelerek güvenlik önlemi aldılar. Haber verilmesi üzerine kısa sürede yangın yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, alevlere dört bir yandan müdahale etmeye başladılar. Patlamalar ve yangına uyanan sokak sakinleri de evlerinden sokağa çıkarak yangın söndürme çalışmalarını meraklı gözlerle izlediler.  Bir saat süren yoğun çalışmalar sonucunda alevler bitişikteki binalara sıçramadan söndürüldü.

?ŞİKÂYETÇİYİZ!?

Apartmandaki bazı daire sakinleri, yangına sebebiyet verdiği iddia edilen daire sahibinden şikâyetçi oldular.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24