Mesut Erdem Yuvada Kaldı

Mesut Erdem Yuvada Kaldı

Geçtiğimiz sezon İsaörenspor formasını başarıyla giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Mesut Erdem, takımı ile sözleşme yeniledi.

Önceki akşam kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde hazır bulunan İsaörenspor Kulüp başkanı Erhan Ulu, ?Geçtiğimiz sezon formamızı giyen genç oyuncumuzun gösterdiği performansından memnun kaldığımız için, sözleşmesini bir yıl daha uzatma kararı aldık. Bu yıl mücadele edeceğimiz Süper Amatör Küme´de tecrübeli ve genç oyuncularımızı harmanlayarak devam edeceğiz. Hocalarımıza ve oyuncularımıza güveniyoruz. İsaörenspor´u geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi başarıyla temsil edeceklerine inanıyorum? dedi.

ARKADAŞLIK VE SEVGİ ÖN PLANDA

Mesut Erdem ise, ?İsaörenspor ile 1 sezon daha anlaşmaya vardığım için mutluyum. İsaörenspor futboldan ziyade sosyal bir kulüp, arkadaşlık ve sevgi ön planda olduğu için geçtiğimiz senelerde başarılı oldu. İnşallah bu sezonda her şey yolunda gider ve başarılı bir sezon geçiririz? şeklinde konuştu.

Genç sporcu Mesut Erdem futbola 2008 yılında Fenerbahçe altyapı futbol okulunda başladı. 2010 yılında transfer olduğu Kafkasspor´da 3 sezon forma giydi. 2014´te Doğugücüspor altyapısına transfer oldu.  Doğugücüspor´da A takıma kadar yükselen genç oyuncu, 3 sezon Doğugücüspor forması giydikten sonra 2. Amatör Küme´de mücadele eden Akhisarspor´a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon başında İsaörenspor´a transfer olan Erdem, orada 1. Amatör Küme´de şampiyonluk yaşadı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07