METEHAN DENİZ BELEDİYESPOR´DA

METEHAN DENİZ BELEDİYESPOR´DA

Türkiye Basketbol 2.Ligi´nde mücadele edecek olan İnegöl Belediyespor, Selçuklu Belediyespor´dan Pivot Oğulcan Metehan Deniz ile anlaştı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegöl Belediyespor Basketbol ve Dağcılık Şube Sorumlusu Fatih Aydoğan, ?İnegöllü sporseverlere keyifli ve heyecanlı maçlar izlettirmek için oluşturduğumuz basketbol takımımıza bugün genç bir arkadaşımızı daha transfer ettik. 1996 doğumlu olan pivot mevki oyuncusu Oğulcan Metehan Deniz, Torku Konyaspor altyapısından yetişti ve A takımda forma giydi. Oğulcan, çifte lisansla 2.Lig ekiplerinden Selçuklu Belediyespor´da mücadele etti. Bu yılda inşallah takımımız için ter dökecek. Ben anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

FİNALİ GÖRMEK İSTİYORUZ

Oğulcan Metehan Deniz ise, ?Öncelikle İnegöl Belediyespor´a geldiğim için çok mutluyum. Elimden gelen gayreti göstererek takımıma faydalı olmaya çalışacağım. Geçtiğimiz sezon takımımla Play-Off´ta çeyrek final oynama şansını yakaladım. İnşallah burada da final maçına çıkmak nasip olur.  Bana güvenerek transfer eden yönetici ağabeylerime ve hocalarıma tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah kazasız, belasız, başarılı bir sezon geçiririz? ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Oğulcan Metehan Deniz, 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07