www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

METİN ANIL´A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

METİN ANIL´A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

İnegölspor Kulüp Başkanı Timur Erezsarı ve yönetim kurulu üyeleri, eski kulüp başkanı ve İTSO Başkanı Metin Anıl´ı işyerinde ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Erezsarı, ?İnegölspor´a destek ziyaretleri kapsamında bugünde Ticaret Odamızın çok değerli Başkanı ve eski başkanlarımızdan Metin Anıl Beyefendiyi işyerinde ziyaret etmiş bulunmaktayız. Kendileri sağ olsunlar bizi güzel karşıladılar. Kendilerine İnegölspor formamızı hediye ettik. İnegölspor´a daha önceki ziyarette bulunmuş olduğumuzda her şekilde destek olacaklarını bize söylemişlerdi. Manevi ve maddi olarak ellerinden geleni yapacaklarını söylemişlerdi. İnegöl´ün bir değeri olarak ta Metin Anıl´ın İnegölspor´a karşı bu sahiplenici tutumunu İnegöl´deki tüm büyüklerimizin, tüm iş adamlarımızın, bütün kurumlardaki yöneticilerimizin örnek alması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü her zaman belirttiğim gibi İnegölspor, İnegöl´ün bir değeridir ve İnegöl´ün değerlerinin İnegölspor´a sahip çıkması gerekir. Birlikte bütün olabildiğimiz takdirde başarı kaçınılmazdır. Başarılı olacağımız kanaatindeyiz, inancındayız. Biz inandık, bizimle birlikte Metin Anıl Beyefendi de inandı. Bütün İnegöllülerinde inanmasını istiyoruz. Bize her noktada destek olmalarını istiyoruz. Kendilerine bizi güzel ağırlamalarından dolayı da şahsım, yönetim kurulum ve İnegölspor camiası adına teşekkür ediyorum? dedi.

 

BU ŞEHRİN PTT 1. LİG´DE OYNAMASI LAZIM

Metin Anıl ise, ?İnegölspor 2016-2017 sezonuna büyük umutlarla giriyor. Yeni yönetim, yeni kadro, yeni umutlar. Ben öyle ümit ediyorum, İnegöl gibi 250 bin nüfuslu olan yaklaşık 1,2 milyar dolar ihracatı olan yaklaşık 250-300 tane fabrikanın çalıştığı bir sanayi şehrinin PTT 1.Lige oynaması lazım. Fikstürler çekildi. Kuralar çok kolay değil. Çok kolay bir grupta değiliz. İnşallah bu grupta lider olup, arzu ettiğimiz yere geliriz. Tabi İnegölspor´da ben geçmişte başkanlık yaptım. Çok uzun yıllar yöneticilik yaptım. İnegölspor´da işlerin ne kadar zor olduğunu çok iyi bilen arkadaşlarınızdan bir tanesiyim. İnegölspor´da yönetim kurulu toplantılarının son gündem maddesi paradır. En sıkıntılı olanı da odur. Bunun için yöneticilerin çok çalışması lazım. Çok harcaması lazım. Çok kaynak bulması lazım. Ben öyle ümit ediyorum bu konuda gerek belediyemizin gerek iş dünyasının gerek İnegöl´deki sporseverlerin desteğiyle arzu edilen noktaya gelinir ve İnegölspor arzu ettiği lige çıkar. Şimdilik şahsım olarak İnegölspor´un bir deplasman masraflarını da üstleniyorum. Ben hem oda başkanı olarak hem de şahsım olarak üzerimize düşen görev neyse yaparız. Yapamaya çalışırız. Allah kolaylık versin, yar ve yardımcınız olsun. Başarılarınızın devamını diliyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25