Metin Ungan Soyunma Odasına İndi

Metin Ungan Soyunma Odasına İndi

Lig tarihinin en iyi başlangıcını yaparak ilk 3 maçta 3 galibiyet alan ve son iki maçında sahadan beraberlikle ayrılan Kafkasspor'da Başkan Metin Ungan, soyunma odasına inerek oyunculara ve teknik heyete kötü gidişatın sona ermesi için uyarılarda bulundu.

Geçtiğimiz sezon kötü gidişata dur demek için Yenice Sahası’nda oynanan Karadeniz Güvenspor maçından Başkan Metin Ungan’ın soyunma odasına inmesinin ardından Kafkasspor başarılı bir çıkış yakalayarak kalan maçlarını kazanmıştı. Duaçınarı maçının bitiminde soyunma odasına inerek futbolcuları ve teknik kadroyu uyaran Kafkasspor Kulübü Başkanı Metin Ungan, “Bugünkü mücadelenizden ve sahada oynanan futboldan hiç memnun değilim. Mücadele etmeyen oyuncuyu sahada görmek istemiyorum” dedi.

İŞİNİ EKSİK YAPAN OYUNCUYU TAKIMDA İSTEMİYORUM

Puan kayıplarının devamını istemediğini belirten Ungan, “Mücadele etmeyen veya işini eksik yapan oyuncuları takımda görmek istemiyorum. Bölgesel Amatör Lig’e çıkma hedefimiz var. Görüyorum ki herkes bizim hedeflerimize uyum sağlamaya hazır değil” şeklinde konuştu.

BURASI BAŞKA KULÜPLERE BENZEMEZ

Ungan, konu ile ilgili basına yaptığı açıklamada, “Bizim çalışma arzumuza ve hırsımıza bazı oyuncular ayak uydurmuyor. Bazı oyuncuları uyardım. Onlara, Kafkasspor`un beklentisi ve istekleri diğer kulüplere benzemez. Burada dört dörtlük olmanız gerek dedim. Bunu kabul etmeyecek oyuncularla yollarımızın ayrılacağını söyledik” diye konuştu.

FERHAT GÜN GÖNDERİLDİ

Metin Ungan mücadele etmeyen oyuncuları takımdan göndereceklerini belirterek, “Takıma katkısı olmayan, istediğimiz performansı gösteremeyen Ferhat Gün’ü gönderdik. Bursa`dan gelen futbolcuya idmana çıksın diye para veremem” ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07