www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mezitlerde feci kaza

Mezitlerde feci kaza

Bursa Ankara yolu mezitler mevkiinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu. Parçalara ayrılan otomobilde iki kişi sağ kurtuldu. Kazada yaralanan Avukat Seyit Önal ile Ercan Önal İnegöl devlet hastanesine kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre kaza Bursa Ankara yolu Kınık mevkiinde meydana geldi. Ankara istikametinden gelip İnegöl´e doğru seyir halinde olan Av. Seyit Ö. idaresindeki 06 ED 3944 plakalı otomobil, Kınık mahallesi mevkiinde yağışlı olan yolda kontrolden çıktı.

Kontrolden çıkarak savrulan otomobil taklalar atarak yol kenarındaki bariyerleri aşıp dereye uçtu. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ile yanında bulunan Ercan Ö. yaralandı. Her iki yaralı haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza yapanların Bursa´daki bir yakınlarının düğününe gitmek için Ankara´dan yola çıktıkları öğrenildi. Öte yandan kaza sonrası hurdaya dönen otomobil ise çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırılarak otoparka çekildi. Kazayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25